Hem > Forum > Arbete & Skola > Minds sida – tekniska problem

Minds sida – tekniska problem

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Sedan ungefär ett halvår tillbaka är denna sida ovanligt seg att gå in på. Man får sitta och vänta för att kunna navigera sig in på exempelvis det här forumet. Jag har testat att logga in från olika datorer och mobiltelefoner och upplever samma långsamhet på alla, så tror inte det handlar om cookies.

  Den där koden har jag förövrigt knappat in kanske fem gånger – vid helt olika tillfällen. Senast idag igen. Trodde bara det behövdes en gång?

  Har ni andra samma problem?

  Det går inte att länka heller. Och vi brukar vara ansvarsfulla när vi visar olika bilder mm.

  Har samma problem ja. men bara under den senaste veckan eller två.

  Sedan ungefär ett halvår tillbaka är denna sida ovanligt seg att gå in på. Man får sitta och vänta för att kunna navigera sig in på exempelvis det här forumet. Jag har testat att logga in från olika datorer och mobiltelefoner och upplever samma långsamhet på alla, så tror inte det handlar om cookies. Den där koden har jag förövrigt knappat in kanske fem gånger – vid helt olika tillfällen. Senast idag igen. Trodde bara det behövdes en gång? Har ni andra samma problem?

  det är extremt krångligt!

  ibland kan man logga in direkt men plötslig t måste man skriva e-post adress och bla bla bla.           Förhoppningsvis blir det bättre 😕

  Trådstartaren

  Tack för era svar!

  Har ni att sidan är långsam eller är det bara jag som har det så?

  Tack för era svar! Har ni att sidan är långsam eller är det bara jag som har det så?

  ja väldigt långsam är den, och ofta, väldigt ofta , så står det ”tillfälligt fel” men den sidan får väl alla upp när det är just ”tillfälligt fel” kanske,

   

   

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.