Hem > Forum > Arbete & Skola > Min vän ignorerar mig, det gör ont

Min vän ignorerar mig, det gör ont

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  okej så jag ska ta allting från början.

  jag var kär i en kille och vi blev vänner och sånt, men först var det rykten om att han tyckte om mig och just då började jag känna att jag hade blivit kär.

  Så det kändes som att jag hade en chans hittills.

  Jag fick min bästis att fråga hans vän om den killen gillade någon och hans kompis sa att killen gillade någon.

   

  Där trodde min vän att det var jag, men jag kunde inte tro det eftersom jag är nog en av dom värsta personerna i hela världen.

  Det håller på så i ungefär två veckor och jag blir närmare till den killen, sen får jag min vän att fråga killens vän igen om killen gillade mig specifikt. Där sa han att han verkligen inte tror det.

   

  Det var okej och sånt. En av hans andra vänner förklarade hur det låg till. Där började han bli lite stel och kall igen.

  Veckan efter byter jag plats och han märker det och försöker få svar till varför det hänt. Men när jag såväl ska sitta bredvid honom så sa han åt sin vän att sitta bredvid honom. Killen har alltså börjat ignorera mig också men ännu mer. Jag börjar mjukna till och försöka prata med honom men han svarar antingen kort eller så svarar han inte alls och det gör skitont. Vi var vänner, men jag förstörde allt. Mina andra vänner säger att det kommer ordna sig nästa läsår, men jag vet inte. Jag skulle lätt kunna skicka ett meddelande till honom men han har både avföljt mig och jag tror att jag skulle verka desperat i det fallet.

   

  hjälp.

  Avatar

  Jag vet hur det känns, varit med om detta både under min skoltid och just nu med en kollega på arbetsplatsen. Det gör så ont att veta att någon har varit på ett bra sätt och sen har man förlorat allt, bara helt plötsligt. Men var stark, det är jättetufft särskilt när man träffar personen varje dag, men fortsätt vara dig själv, snäll och trevlig om du orkar det, så är det upp till honom om han saknar/vill ha dig i sitt liv. Om du inte får någon respons, så är det bästa att sluta lägga energi på någon som inte behandlar dig väl, men det vet jag hur svårt det är tyvärr.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.