Hem > Forum > Arbete & Skola > Min kille lämna mig för sitt ex

Min kille lämna mig för sitt ex

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag känner mig hopplös, jag och min kille var tillsammans i ca 6 månader. Ni vet, han var drömkillen och den första som någonsin har behandlat mig bra. Jag var hans prinsessa och han var min prins. Vi valde att inte fira nyår tillsammans, då min syster skulle ha fest och forsa sin födelsedag och min kille ville träffa vänner som var på besök från långa avstånd. Vilket var och är helt okej för mig. Problemet är att påvägen hem 1 Januari skickar han via snap och berättar att hans ex har hört av sig och vill försöka igen vilket han också vill. Mitt krav var att jag ville ses och prata ut. Men han kunde inte ge mig det. Vill poängtera att innan han berättade för mig på eftermiddagen så betedde han sig som vanligt. Skickade precis godnatt och godmorgon meddelande som vanligt.
  jag känner mig hopplös, utnyttjad och så kall han blev innan han blocka mig har han aldrig visat sig innan.
  Jag skadade mig igen efter två år, jag var ärligt beredd på att ta mitt liv. Jag spyr upp maten jag äter och mina panikångestattacker är värre än någonsin. Har ni några tips?
  Jag har ingen att runt mig att prata med. Vad hade du gjort?

  <3 Tänker att det han gjorde var omoget och egoistiskt att bara sticka utan att ge dig möjligheten att prata ut först och att han fick förklara sig på djupet? Du är absolut inte hopplös utan det är han och det här exet som struntar i andras känslor än sina egna. Han behövde nog vara kall, stänga av känslomässigt, för att kunna gör det här helt absurda emot dig?

  Inte konstigt heller att det resulterar i panikångestattacker och självskada eftersom det är så brutalt det han gjorde, så oväntat. Att vara heartbroken är fruktansvärt! Tror verkligen slutet på relationer kan vara så himla avgörande för hur man kan reagera och må. Vissa hade man kanske inte sörjt så mycket om det hade gått till under lugnare former och avslutet hade känts rimlig och liksom logisk? Jag tycker den här killen har betett sig som ett svin ärligt talat. 6 månader ihop är en ganska lång tid.

  Om jag hade varit dig hade jag försökt rikta ilskan emot honom i stället för sig själv. Det är han som är konstig och hopplös här. Inte du. Det är det här exet som gjort något fult genom att kontakta honom fast hon förmodligen visste att han är i en relation. Du har inte gjort något fel. Jag skulle försökt hitta en annan kille att vara ihop med – förstår att det är för tidigt nu – men om ett tag. Börja dejta igen om det är möjligt <3 Försökt att inte ta åt mig på djupet utan härlett det här till killens ouppklarade förflutna.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.