Hem > Forum > Arbete & Skola > min arbetssituation

min arbetssituation

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • jag är en kille på 25 år som jobbar via daglig verksamhet har gjort det sedan studenten. jag jobbar just nu med media foto och film egentligen vill jag jobba med människor problemet är att  enligt hon som ger mig arbets plats så måste det finnas konkreta uppgifter exempel städa och det finss inte det på den typ av jobb jag är intresserad av exempel jobba på ungdomsgård där  är uppgiften att möta ungdomar men enligt hon som ger mig en plats så är inte det en uppgift utan det är fritid. jag är inte motiverad på att komma iväg. jag Har börjat fundera på om jag utbilda mig till något av det som jag vill jobba med men då kommer vi till nästa problem, jag klarar inte den pressen på högskoleutbildningar jag läste engelska grund på lärcenter ganska nyligen där var det ju så att man gjorde prov om inte klarade provet efter några omprov så fick man inte vara kvar i kursen. jag skulle dock klara lärlingsutbildning men det är ju inte alla jobb som har det. hoppas att det är läsbart.

    <3 Tänker att fritidsledare är ju absolut ett yrke och arbetsuppgift. Tror man får kopiera länken då Mind verkar stoppat funktionen att klicka, bara https://sv.wikipedia.org/wiki/Fritidsledare

     

     

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.