Hem > Forum > Arbete & Skola > Mår dåligt, osäker på framtiden

Mår dåligt, osäker på framtiden

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har mått dåligt de senaste veckorna, brukar vara en norm men ännu starkare nu vid vintertidens mörker. Jag studerar för tillfället på universitet men kommer nog hoppa av, jag har missat över 10 föreläsningar och har en omtenta inom kort som jag inte har pluggat till.

  Jag mår dåligt för att jag tror att jag vill plugga, bli lärd inom ett ämne jag finner roligt och arbeta med det, men varje gång jag har möjligheten att att ta tag och göra något så tar jag aldrig möjligheten.

  Fått en klump i halsen medans jag skrivit. Även fast jag är ung känns det som min tid rinner slut, att om jag inte bestämmer mig så kommer det vara försent.

  Intresse existerar inte, när jag tror att jag har hittat ett intresse, eller något jag vill så försvinner det inom kort. Det är vad som hände med utbildningen, med tidigare arbete, med vänner. Framtiden känns nära, men jag kan inte se vad jag gör där.

  Vad skall man ta sig till väga.

  Berätta för din lärare så att hon/han förstår. Ibland kan det psykiska måendet vara ett hinder. Då känns det liksom som att det är stop på allting, ”jag” (du) kommer ingenstans och kommer aldrig komma någonstans. Men egentligen är det inte så, man kommer ut någongång. Det finns ett syfte med allt man går igenom.

  Be om att få stöd med plugget och måendet så du stärks mentalt.
  Tror mig, allt kommer lösa sig. Allt kommer bli bra. Och ja, läs det som intresserar dig (du väljer själv. Ingen annan får bestämma).

  Finns något annat som hindrar dig från att ta möjligheterna? Är det liksom att du är rädd att du ska ta fel beslut?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.