Hem > Forum > Arbete & Skola > Killproblem

Killproblem

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 13 totalt)
12
 • Okej så jag behöver lite hjälp vad som är bäst att göra i denna situation. För några veckor sedan började jag snapa med en kille från tinder som jag fastnade direkt för utseende mässigt och därefter personligheten när vi började snap. Vi skrev hela dagarna och hela nätterna och hade även djupa samtal om grejer jag inte brukar öppna upp mig om, vi båda höll med om att det kändes som vi hade träffats innan. Vi bestämde oss för att ses och hela grejen handlade om att ligga (jag har nyligen blivit singel så söker absolut inget seriöst). Han åkte en timme för att hämta mig och bjöd mig på sushi och så kollade vi film och jag sov hos han. Vi klickade sjukt bra och hade både bra sex och han var hela tiden närvarande med mig tills han skjutsade mig dagen därpå. Efteråt så fortsatte vi snapa lite och jag kände verkligen för att träffa han igen så jag skrev de till han och där började en lång diskussion. Han var osäker och säger att inget har med mig att göra men att jag ska utomlands snart och att han inte vill utsätta sig själv för de typ, och att man får känslor för varandra. Han sa även att han aldrig haft förhållande och alltid drar när de börjar bli seriöst. Jag är väldigt envis och rak på sak så ja skrev lite senare att de känns så ovärt om vi aldrig ska ses igen å han frågade va min idé var å då sa ja ligga igen typ. Han sa även att han skriver me andra också och tillsist att han får se och att han inte tänker säga något nu. Asså de e sjukt men jag vill inte bara släppa han sådär? Jag vill verkligen att vi ska ses igen men vet inte hur jag ska göra de utan att va för på som ja kanske var och vet heller inte om hans anledning verklgien stämmer?

  Avatar

  Det kanske är så att han på riktigt inte klarar av att ses fler gånger där ni bara ligger utan att få känslor och därför vill avsluta det hela? Låter som att det är vad han också förmedlar? Innerst inne tror jag många personer som inte haft förhållanden och där man har kraftiga tendenser att avsluta relationer som är på vippen att bli seriösa, har en djup längtan och önskan om att utfallet blir annorlunda. Exempelvis att motparten lyckas få med sig en till den andra sidan, alltså till en relation.

  Trådstartaren

  Det kanske är så att han på riktigt inte klarar av att ses fler gånger där ni bara ligger utan att få känslor och därför vill avsluta det hela? Låter som att det är vad han också förmedlar? Innerst inne tror jag många personer som inte haft förhållanden och där man har kraftiga tendenser att avsluta relationer som är på vippen att bli seriösa, innerst inne önskar att utfallet blir annorlunda. Exempelvis att motparten lyckas få med sig en till den andra sidan, alltså till en seriös relation?

   

  Tack för svar! Och ja alltså det skulle kunna vara så men känns bara så synd om de är på grund av rädsla och att han egentligen vill träffa mig igen. Men finns det något jag kan göra för att få honom att ändra sig och vilja ses igen?

  Avatar

  Tänker att just nu har han kanske inte så mycket att vinna på att ligga och riskera få känslor, och sedan åker du iväg och så står han där ensam igen? Rädslan är på så vis befogad.

  Kanske mer då om du skulle kunna erbjuda att du vill ha en seriös relation med honom? Förstår ju att ni inte känner varandra så väl ännu att det är tidigt att prata om det, men mer att det skulle vara intentionen.

  Trådstartaren

  Tänker att just nu har han kanske inte så mycket att vinna på att ligga och riskera få känslor, och sedan åker du iväg och så står han där ensam igen? Rädslan är på så vis befogad. Kanske mer då om du skulle kunna erbjuda att du vill ha en seriös relation med honom? Förstår ju att ni inte känner varandra så väl ännu att det är tidigt att prata om det, men mer att det skulle vara intentionen.

   

  Ja förstår hur du menar och så är det säkert. Sen vet jag att han skriver med andra oså men jag träffar ju andra ganska ofta men det är fortfarande något speciellt med han. Jag åker ju utomlands nu i helgen med vänner och är borta i två veckor så kanske att jag kan skicka iväg en snap till honom där? Eller är de bara dumt? Eller om jag ska vänta och höra av mig efteråt och skriva något men vill inte heller att han ska tro att jag är helt besatt av honom.

  Trådstartaren

  Vill också tillägga att jag är 19 och han fyller 21

  Avatar

  Jaha, alltså är det mer semester du ska på och inte bosätta dig utomlands? Som jag tolkar det vill han inte få känslor och sedan bli övergiven utan han vill gärna ha något seriöst, eller hur tror du han resonerar kring det?

  Trådstartaren

  Ja precis ska vara borta 12 dagar med vänner för att chilla och festa i marbella. Nä det verkade ju lite som så då han nämnde många gånger att jag snart skulle utomlands och att om han hade fortsatt träffa mig så hade han inte velat att jag låg med andra men han själv skriver med andra så då hade de bara blivit orättvist mot mig. Men han sa att inget hade med mig att göra så jag hoppas det är så iallafall. Och han sa också att han är osäker och tänker inte säga något nu, men då undrar jag om han ens hör av sig? Men vad borde jag göra? Finns det något jag kan göra för att han ska vilja ge de en chans å träffa mig igen?

  Trådstartaren

  De flesta kan ju funka så att om man är för på så backar dom istället pågrund av de typ så de bästa kanske är att igga men då kanske han inte hör av sig och om de ändå fanns ett intresse hos han som de verkade göra så kanske de värt å försöka förlorar ju inget på de men vet bara inte hur jag gör det bäst🧐

  Varför binda sej om han får ligga ändå?

  Trådstartaren

  Menar du från hans håll eller från mitt? För ingen av oss vill ju binda sig och jag binder mkg absolut inte men känner bara att vi klickade så sjukt bra å hade bra sex så vill så gärna träffa han igen

  Avatar

  Då förstår jag. Jamen precis, varför inte ses igen liksom om båda ändå inte vill ha något seriöst just nu? Mycket dubbla budskap från hans sida måste jag säga. Delvis inte vilja ses igen för risken att utveckla känslor, samtidigt förmedla att du inte helst ska träffa andra men att han får det, och att det här inte handlar om dig att det är på detta sättet. Jag skulle också bli helförvirrad om jag vore dig av detta =)

  Avvakta lite tycker jag nog ändå. Han vet var du står. Låt honom landa i situationen ett tag. Njut av resan och lev livet föreslår jag.

  Grejen är kanske att ingen av er var beredda på att ni skulle klicka så bra (båda ville ha något oseriöst) och det har gjort relationen lite mer komplex än planerat kanske? Iaf från hans sida..?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 13 totalt)
12

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.