Hem > Forum > Arbete & Skola > Jobbchans, måste må bättre fort

Jobbchans, måste må bättre fort

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Ska på intervju om ett par dar. Ett välbetalt jobb. 100%

  Har var sjukskriven länge, började jobba 50% för ett tag sen. Har inte klarat av det riktigt, men arbetet är dåligt betalt och understimulerande.

  Nu har jag chans till en nystart. Mår tyvärr väldigt, väldigt dåligt just nu, då flickvännen dumpat mig precis. Detta känns som en stor chans för mig. Måste snabbt komma på fötter.

  Står tyvärr helt apatisk. Några tips på hur jag ska klara av detta?

  Psykolog? Mediciner för att komma åt ett håll om du inte har det redan?

   

  ananr är det väll bara att göra saker du mår bra av, se det positiva å umgås med familj/vänner osv

  Låter som att du har höga förväntningar på dig. Låter som en otrolig utmaning att gå från apatisk till att jobba 100 procent.

  Kanske borde prova en medelväg?

  Är jobbet något som ger dig energi?

  Skulle nog rekommendera att lyssna på magkänslan. Känns det bra – kör. Känns det inte bra – gå en annan väg.

  Vill du må bra, sök stöd. Läs på om ämnet. Stötta dina drömmar.

  Fokusera på jobbet. Är det ett jobb du ser fram emot fokusera på det, använd det som drivkraft! Om du kan, tänk att du sparar tankarna på flickvännen till senare. Sörja behöver man, men kanske inte 24/7. När du är ledig, låt det komma då.

  Avatar

  Försök sov ordentligt innan intervjun, lägg dig i god tid, blunda om du har svårt att sova pga. måendet. Var snäll mot dig själv hela den dagen och unna dig sånt som du mår bra av. Försök le mycket på intervjun för då lugnar nog även rekryteraren ner sig lite och det blir en behaglig stämning i rummet. Det kan även ge positiv energi och motivation att du är på rätt plats och kan starta upp en ny framtid där.

  Om du skulle få svårt att arbeta 100 procent framöver är mitt råd att försöka härda några veckor, sedan sjukskriva dig. Så har jag hört att en del gör för att ändå få ett påskrivet kontrakt och där man då har en möjlighet framöver sedan att komma tillbaka till företaget. Säger man upp sig så missar man ju möjligheten helt. Försök att inte göra det är mitt råd.

  Hoppas med hela mitt hjärta att du får jobbet! <3

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.