Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag vill inte leva men jag vill inte dö

Jag vill inte leva men jag vill inte dö

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej ,

  Jag är ny här.  Googlade själmordschatten då jag orkar inte ringa… och nu är jag här.

  Svårt att förklara, men jag orkar inte mer..jag vet att det är tillfälligt , mina ångest attacker som kommer gå över och sen kommer tillbaka.

  Men nu i en månads tid har jag känt att jag vill dö, samtidigt som jag är inte redo för det,jag avstår tom skada mig själv… ( förutom tröstäta då) .

  Jag har upplevt stark trauma 2016, och ca där var jag redo att ta mitt liv. Men gjorde inte det …kanske borde. Jag har kämpat med detta i tystnad. Utåt ser det så bra ut, utbildning,jobb,familj och en glad människa men egentligen i det tysta r det riktigt mörkt.

  Jag har haft ganska bra det senaste åren då jag har varit mycket upptagen , hittat på 100 saker, familj, jobb,välgörenhet, aktiv medlem i föreningen, heltidsstudier på det och enstaka kvällskurser.. alltså super super upptagen för att inte hinna tänka på annat.

  Men… det hjälper inte längre, jag är trött, slutkörd och känslan att inte vilja leva längre har kommit tillbaka. Ångesten svämmar över gång på gång…

  Samtidigt som jag vill inte dö på riktigt då jag älskar  min familj och vill inte lämna detta arvet till mina barn….

  Söka hjälp inom psykiatrin kan jag inte heller , jag skäms att möta mina kollegor…

  Söka sig till VC kan jag inte heller, då jag är rädd  att en liten prick kan förstöra mitt nuet ännu mer och då tar jag till mig självskadebeteende som har gått i dvala för stunden.

   

  Jag har ingen ens att prata om detta.. känner mig så liten, orkeslös, och vill bara somna in fast inte dö för evigt … inte än ialafall.

   

  Hej och varmt välkommen hit till forumet! <3 Förstått att det blir problematiskt för er som jobbar i vården att man såklart inte vill att ens kollegor och chefer ska få reda på massa privat information om en. Jag har ett vagt minne om att man som vårdanställd kan söka terapi hos någon separat organisation, men det var så länge sedan jag hörde om det (en läkarkompis som gjorde) så minns inte detaljerna, men kanske kan du googla på det?

  Kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.