Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag vet inte om jag vill längre…

Jag vet inte om jag vill längre…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är så trött inuti. Tänk att få släppa allt, det var inte meningen att jag skulle leva, det känns som jag gjort mitt. Jag är så trött inuti.

  Jag har verkligen försökt se livet positivt, varit snäll, vänlig och juste. Jag inser att det inte var värt någonting. Jag är så trött inuti.

  jag förstår. jag känner likadant större delen av tiden. det är svårt att ge tips om man känner likadant, men du har klarat det såhär långt och du kan klara mer. du är stark som fan, och jag skickar styrkekramar till dig. du är inte ensam.

  Förstår precis din känsla, precis som ovanstående skriver; känner också så större delen av tiden. Har i flera år, speciellt under mina värsta år med min depression, känt att jag inte tillhör denna världen. Att livet inte är för mig alls. Idag är det väl lite bättre, känner vissa dagar samma sak och speciellt den tröttheten inuti som du beskriver men andra dagar känns det som att jag kanske ändå tillhör denna världen.

  Har försökt rymma ifrån mitt liv flertal gånger med alkohol, droger och annat men allt sånt slår en bara hårdare mot slutet.

  Du får kämpa på, hitta något som du längtar till, något som du känner att du måste finnas för. Jag har ännu inte hittat mina sånna men jag försöker.

   

  Kram på dig <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.