Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag orkar inte mer

Jag orkar inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Avatar

    Jag har mått skit i ungefär 1 år nu men bara tagit antidepressiva i 2 månader och mår bara sämre. Känner ingen skillnad. Jag vet inte mer. Mina föräldrar vet allt men allt de gör är att snacka med BUP och nu vill de antingen höja min dos eller pröva en ny medicin. Jag har aldrig gått till en Psykolog. Det känns inte ens som om de vill hjälpa mig. Har prövat att ta livet ungefär 3 gånger på 2 dagar. Jag kan inte mer. Vad ska jag göra. Jag är alldeles för rädd för att ringa självmordslinjen pga telefon ångest. Jag klarar mig inte länge till.

    Kan du inte prova chatta med Bris eller någon annan hjälpresurs, om du inte känner dig bekväm med att ringa? Jag kan inte din historia men förstår att du inte mår bra. Du verkar väldigt ung, och ibland är det svårt att prata om hur man mår och känner för det är känslor det handlar om och dom är svåra att sätta ord på. Förstår samtidigt att dina föräldrar är oroliga och därför kopplar in andra i sammanhanget, antagligen för att dom känner sig maktlösa och inte vet hur dom ska hjälpa dig. Sök all hjälp och information du har möjlighet till, även någon av dina föräldrar om du har den möjligheten, för nu behöver du allt stöd du kan få. Ge inte upp vännen! 💝

    Avatar

    Du ska ha någon att prata med också, inte bara medicin! Säg att du behöver ha psykolog också! Du har absolut inget att skämmas över men jag förstår att det tar emot att be om hjälp när man redan känner sig sårbar och har erfarenhet av att inte bli lyssnad på. Finns det någon som kan följa med dig när du ber om hjälp, alltså följa med till BUP? Någon kompis eller någon vuxen du har förtroende för och som kan vara ett stöd i situationen?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.