Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag hoppas att jag gjorde rätt.

Jag hoppas att jag gjorde rätt.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Hej, idag kontaktade en kille mig på sociala medier och bad mig att göra honom en tjänst. När jag frågade vad det var bad han mig att säga att jag älskar honom innan han tar livet av sig. När jag fick det meddelandet fick jag panik. Min rationella del av hjärnan sa att han säkert sökte uppmärksamhet, men det var ändå så påfrestande att jag fick svårt att andas. Jag visste inte vad jag skulle säga förutom att han behövde prata med någon och att han hade hela livet framför sig. Men själva saken var att vi knappt känner varandra. Vi pratade för ungefär ett halvår sedan sist… Jag bad min vårdnadshavare om hjälp och det slutade i att jag blockerade honom. Jag hoppas att jag gjorde rätt…( Han pressade mig en del och sa exempelvis, ”just fucking say it already” osv… jag känner honom inte.. det var bara så bisarrt)

  Avatar

  Hej! Du skriver att du knappt känner honom. Killen på sociala medier ”pressade dig en del”. Du känner honom inte, skriver du på slutet. Hur kan han då älska dig?

  Avatar

  Yellow Cejofu Usch vilken jobbig situation. Vill lyfta skulden från dina axlar. Även om det är så att han är självmordsnära så är det inte du som ska eller kan hjälpa honom i detta läge, eftersom du inte känner honom och han behandlar dig på det här sättet. Jag tycker att du gjorde rätt som blockade honom.

  Kram.

  Avatar

  Gud så obehagligt. Taskigt av honom. Låter som ett gisslandrama han drog in dig i. Tycker också du gjorde helt rätt som blockade! Starkt!

  Avatar

  Det är 100% förståeligt att du fick panik och tycker det är jobbigt. Jag önskar jag bara kunde plocka ur skuldkänslorna ut dig, för det här är verkligen inte ditt fel och det är VERKLIGEN inte ditt ansvar. Det han utsatte dig för är känslomässig utpressning och det är absolut inte okej.
  Du reagerade helt rätt när du pratade med din vårdnadshavare och att ni blockerade honom. Den här bördan är inte din att bära, han har ingen rätt att kräva de orden av dig.

  Ta hand om dig. <3

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.