Hem > Forum > Arbete & Skola > jag hatar mitt liv som pesten!

jag hatar mitt liv som pesten!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    jag orkar fan inte mer! Skolan är emot mig, min FAMILJ är emot mig. Det enda stället jag kan vara mig själv är i mitt kvarte med mina vänner! idag i skolan gick det ganska bra men när vi skulle ha språkval blev allt bara tvärtom. vi har en jävla tant skrälle till so lärare och när hon såg att jag “skämt” bråkte med en kille i min årskurs, gick hon raka vägen till mig och tog den där jani “skämtet” på allvar och ba “nu måste jag verkligen prata med dig!” sedan bad hon killen att gå medans hon skulle prata med mig. hon sa att hon tänkte ringa min mamma och boka en tid med henne till skolan och prata om mitt “beteende” ! och jag försökte att förklara för henne att jag och killen bara skämtade med varandra att det inte var på riktigt men hon vill ändå inte lyssna så jag gav upp ideen om att förklara för henne och gick till mina kompisar. senare efter skolan när jag kom hem ringde hon mamma och berättade en massa andra saker som var för länge sedan och mamma nappade direkt och ville att att hon skulle komma redan imorn till skolan, jag försökte förklara för min mamma men hon ville heller inte lyssna. jag får till och med ångest genom att bara tänka på att mamma kommer till skolan, dels för att jag är lite småkär i en kille som jobbar i mitt skola. så nu sitter jag här och skriver om det. någon som har en liknade upplevelse?

    Avatar

    jag orkar fan inte mer! Skolan är emot mig, min FAMILJ är emot mig. Det enda stället jag kan vara mig själv är i mitt kvarte med mina vänner! idag i skolan gick det ganska bra men när vi skulle ha språkval blev allt bara tvärtom. vi har en jävla tant skrälle till so lärare och när hon såg att jag ”skämt” bråkte med en kille i min årskurs, gick hon raka vägen till mig och tog den där jani ”skämtet” på allvar och ba ”nu måste jag verkligen prata med dig!” sedan bad hon killen att gå medans hon skulle prata med mig. hon sa att hon tänkte ringa min mamma och boka en tid med henne till skolan och prata om mitt ”beteende” ! och jag försökte att förklara för henne att jag och killen bara skämtade med varandra att det inte var på riktigt men hon vill ändå inte lyssna så jag gav upp ideen om att förklara för henne och gick till mina kompisar. senare efter skolan när jag kom hem ringde hon mamma och berättade en massa andra saker som var för länge sedan och mamma nappade direkt och ville att att hon skulle komma redan imorn till skolan, jag försökte förklara för min mamma men hon ville heller inte lyssna. jag får till och med ångest genom att bara tänka på att mamma kommer till skolan, dels för att jag är lite småkär i en kille som jobbar i mitt skola. så nu sitter jag här och skriver om det. någon som har en liknade upplevelse?

     

    hej! förstår precis hur du känner med att bli utskälld av en lärare som drar in föräldrarna. tycker inte det är okej av läraren att ha noll-tolerans mot eleven och din egen vilja. hon borde pratat med dig och killen en till gång (tillsammans) innan hon drar in föräldrarna. hur har det gått för dig? KRAM!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.