Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag är förvirrad

Jag är förvirrad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  som sagt, jag tar upp det igen efter två hela månader.

  jag blev ju kort sagt rejectad av killen jag tycker om. Inte direkt, men min vän frågade hans vän om killen gillade mig, det blev ju ett nej.

  men något blev skumt?

  liksom jag är inte en sådan som tror att alla är kära i mig eller något men det var så mycket som signalerade att han kanske gillade mig.

  från att han kollade på mig under lektioner och att hans vänner retades och sånt. Sen så var det en hel del ögonkontakt. Den killen är rätt så tyst och känslokall, men ändå kändes det som att han inte var det kring mig.

  Men sen blev jag ju som sagt rejectad. Där började jag ignorera honom för tre dagar och satt bredvid en kille som han misstänkte att jag var kär i förut. Den killen jag satt bredvid är en av mina bästavänner så han fick ju reda på det som hände. Men killen jag är kär i verkade vara sårad av att jag slutade sitta bredvid honom. Senare så var det han som ignorerade mig under veckor och tills sommarlovet började. Nu slutar ju sommarlovet alldeles snart och jag vet inte vad jag ska göra.

  Avatar

  .

  Hej!

  Jag har alltid uppfattats som känslokall, men jag lider av empati och för mycket känslor.

  När jag var yngre så ändrade jag alltid mina åsikter för att slippa bli retad av mina kompisar, för mår alltid otroligt dåligt när jag skäms.

  Och jag skäms väldigt lätt. Leder till att andra inte ser mina känslor och jag uppfattas känslokall.
  Var också väldigt svartsjuk då jag var osäker i mig själv, tog alltid ut förlusten i förskott. (Detta är inte nödvändigtvis något negativt, det är passion! Svartsjuka är bara ett problem om det är bristande kommunikation)

  Kunde lätt rata någon för att undvika att bli retad/svartsjuk men självfallet var det inte så jag kände personligen, utan själv kände jag mig enbart jätte dålig för att jag inte fick göra som jag ville 🙂

  Hade en vän frågat mig om jag var kär eller gillade någon hade jag blankt nekat som försvar för att undvika att bli retad 🙂 (Jag var alltid en av dom ”coola” och ”populära”.. men otroligt blyg på insidan – Något ingen någonsin kunnat gissa sig till)

  Så om jag tänker på mitt egna beteende så låter det som missförstånd, och personen gillar/gillade dig.
  Skicka ett sms och fråga, alltid lättare via text :3 (Jag visade bara mina känslor när jag var kär i en person)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.