Hem > Forum > Arbete & Skola > Inget stöd av sambo.

Inget stöd av sambo.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag och min sambo har precis påbörjat en resa till att skaffa barn genom ivf.

  Igår hade jag spolning av äggledare och det såg bra ut men ångesten finns ändå där ständigt över att vi behöver gå igenom det här.

  Trots att min sambo vet hur jag mår så väljer han att gå ut och festa med kompisar igår. Han kom hem efter många om och men. Men när jag väl somnat vid halv 5 efter ångestattack så väljer han att bjuda hit vänner som smyger in på balkongen när jag sover. Konfronterade honom om detta idag och då blir han fly förbannad och drar härifrån för jag tycker att han väljer bort mig i denna resa. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Avatar

  Din sambo verkar inte förstå dig. Kan du få någon att prata med honom och kanske dig samtidigt? Ni kan ju alltid göra slut? Tolerera inte vadsomhelst.  Fundera om du vill leva med den här mannen. Tänk på dig själv och din framtid. Tänk på att barnet behöver omsorg och trygghet.  Ibland är det enkla det enda rätta.  Ge aldrig upp!

  Oj, gud så fruktansvärt. Stor kram till dig fina du <3 Vet pyttelite om IVF men kan bara föreställa mig att hela den processen är urjobbig. Vilken hemsk kväll att först ha ångestattacker och sedan väckas av det här. Jag skulle blivit så chockad och förnärmad om jag vore dig. Trott det vore ett skämt. Förstår att du känner dig sviken! Är han en sån här person som man måste skälla på för att det ska ske någon förbättring?

  Blir också lite orolig, precis som personen ovan, att det här kanske är en förhandsvisning hur det skulle vara om ni hade ett gemensamt barn? Hjälp. Är ju knappast så då att man kan dra hem polarna på det där sättet. Helt ärligt låter inte det här som en sån där klippa man gärna vill ha vid sin sida, varken under IVF eller senare? Jag hade nog satt ett ultimatum till den här killen att antingen skärpa sig rejält eller så skita i allt istället?

  Hej! Det är ju mer han som väljer bort dig i den resan ni gör tillsammans,det kan han få veta att han skyller detta på dig och de gör ont att höra. Du kan förklara en gång till hur du känner även vad han gör när du just inte får stöd även fråga,ska jag behöva gå igenom detta själv tycker du? Återkoppla gärna när du gjort detta om det kan vara nått du vill testa.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.