Hem > Forum > Arbete & Skola > Hur ska jag förbereda mig för fängelse?

Hur ska jag förbereda mig för fängelse?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag är känd på nätet för att ha hotat tjejer (pga min bristande kommunikation med det motsatta könet samt att jag aldrig haft en tjej tidigare) 5 tjejer har anmält mig för sexuellt ofredande på nätet samt barnpornografibrott där jag har haft en mapp innehållande 8 små videofiler. Det finns en tråd om mig på flashback Svensk våldtäktsman på youtube. Jag har aldrig förgripit mig på barn eller kvinnor. Men folk tror det. Snart ska jag på rättegång den 29:e januari. Jag kommer antingen dömas till fängelse eller till skyddstillsyn. Men ifall det blir fängelse hur ska jag lättast förbereda mig? Kommer man på en skyddad anstalt?

  Jag tror att det beror på vad du döms för och hur länge du blir fängslad. Vad hoppas du kunna göra när du kommer ut?

  Avatar

  Om inget stämmer, vem är du? Berätta?

  Avatar

  Jag dömer ingen för ens alla får en chans att berätta sin sida. Kan förstå din frustration men jag behöver också veta mer.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.