Hem > Forum > Arbete & Skola > Hur går jag vidare??

Hur går jag vidare??

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Avatar

    Jag har sen i april gått en bygg- och anläggningsutbildning som jag verkligen trivs på och tycker är super kul! Har aldrig gjort något liknande tidigare och det är något som passar för mig med mina diagnoser och NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Jag fick CSN fram till oktober då alla mina 80 veckor på gymnasienivå är använda. Jag överklagade CSNs beslut, då det fanns chans till att vid vissa skäl kunde man få lägga till veckor, eller det var något sådant… mitt överklagande skickades vidare till överklagadenämnden för studiemedel och dom avslog min ansökan. Det innebär att jag måste hoppa av kursen och försöka hitta ett jobb istället för inkomst och kunna betala hyra osv.
    Jag mår skit pga det, och jag har alltid haft svårt att hitta jobb och endast haft lite timmar inom barnomsorgen i kommunen men det räcker inte som läget är nu. Det räckte innan när jag bodde hemma men nu bor jag själv och har hel hyra att betala.
    Detta beslut gör att mina rutiner som jag haft (vilket varit viktigt för mig) rubbas och jag kommer gå tillbaka ner i min depression och ensamt. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Känner ingen motivation längre då jag vill ha något inom byggbranschen eftersom jag tycker det är superkul och trivs med det.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.