Hem > Forum > Arbete & Skola > Hjälp?

Hjälp?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Finns det verkligen någon hjälp att få?

  Jag vet att många skulle vinna på om jag inte längre existerade.

  Jag gör ingen nytta här? Varför föddes jag från första början? Och varför har jag inte modet att avsluta allt?

   

  Hej,

  för det första, jag hör dig.. känner igen mig i det du skriver och hur du har tänkt kring livet. Men jag försöker se små saker som får mig att må bra och vilja gå upp för dagen. Kanske kan jag göra något för någon annan, om än bara ge ett leende till någon jag möter på stan. Vad får dig att må bra?

   

  Kram på dig!

  Avatar

  Finns det verkligen någon hjälp att få? Jag vet att många skulle vinna på om jag inte längre existerade. Jag gör ingen nytta här? Varför föddes jag från första början? Och varför har jag inte modet att avsluta allt?

  Jag vill att du ska veta att det betyder mycket att du skriver detta, du vågar sätta ord på hur du känner. Du gör mycket mer nytta än du anar. Känner igen mig i det du skriver, i hopplösheten och känslanav att inte duga. Det går att vända sitt liv till något bra. Det gäller att hitta vad just du mår bra av. Vad tycker du om att göra? Det är svårt men börja med något litet. Jag ser dig. Kram.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.