Hem > Forum > Arbete & Skola > Har i stort sett bestämt mig

Har i stort sett bestämt mig

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Ikväll bestämde jag mig för att ta mitt ”liv”. Jag ska inte göra det ikväll. Vad är då anledningen? För ca 10 år sedan drabbades jag av spinal stenos, när ryggraden är för trång för nerverna. Jag fick massor med smärtstillande, men dom botar ju inte sjukdomen. Jag fick vidrigt ont. Efter ett par år opererades jag med steloperation, som skulle hjälpa mot smärtorna. Men det gjorde det inte, ens på långa vägar. Jag har valsat runt bland olika smärtklinik utan att få hjälp. Opiater hjälper inte. Jag blev tvungen att sluta arbeta, ett arbete som jag älskade. Jag var då 62 år. Innan jag blev sjuk träffade jag mina drömmars kvinna. Vi fick ett par lyckliga år, sedan blev mitt psykiska status så illa att hon gjorde slut. Efter det flyttade jag till en etta. Gjorde 4 suicidförsök och blev inlagd på låst psykiatrisk avdelning. Efter 4 veckor skrevs jag ut. Då kom nästa smäll. Jag började bli väldigt andfådd väldigt lätt. Efter några turer i vården upptäcktes ett klaffel som var tvunget att opereras snarast. Det blev en väldigt komplicerad operation, jag fick även pacemaker. Sedan blev det rehab i en månad. Väl hemma igen blev jag knuten till ASIH pga svår hjärtsvikt. Jag blev bättre efter ett par år. Då kom nästa smäll. Jag hade fått en ny ryggsjukdom som innebär att ryggraden blir förbenad på ställen där det inte ska finnas ben. Detta kan leda till sväljnings och andnings problem. Sjukdomen kallas för DISH och går inte att bota. För 2 dagar sedan blev min ryggsmärta så intensiv att jag knappt klarar av att gå. Jag vill och kommer inte leva med detta så länge till. Då blir det adjö från mig, oavsett vad alla säger…man skadar sina anhöriga osv. Men det bryr jag mig inte om längre för så här kan man inte leva.

  <3 Vänta lite nu.. Tycker du ska testa elchocker och eventuellt även den där sista operationen som läkarna menade är väldigt riskfylld, inte vet om du kommer överleva. Det finns faktiskt två alternativ kvar! Du ska ju även till ångestmottagningen inom kort.

  Trådstartaren

  Red

  Jo, jag vet men jag orkar inte leva med detta. Jag känner mig helt slut

  <3 Det är fullt förståerligt att tålamodet tryter, men du har som sagt fler alternativ kvar.

  Gör inget dumt!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.