Hem > Forum > Arbete & Skola > Har inget att leva för

Har inget att leva för

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag kan varken jobba eller plugga. Samt jag mår svindåligt över att det har gått så lång tid mellan gymnasiet och sysselsättning. Samt massa andra problem. Jag mår skitdåligt. Jag har planerat mitt självmord. Men jag är rädd. Inte för döden, utan för att misslyckas med mitt självmord. För vad innebär då det? Jo, att jag måste stå ut med mitt liv, och det orkar jag inte.

  Du ser ut att må väldigt dåligt. Det tar tid att få jobb. Livet kommer att förändras även om det känns svart just nu.  Men hur känner du för att tala med någon?

  Om du kontaktar vårdcentralen eller psykakuten om du funderar på självmord för att få en tid för en samtalskontakt.

  Ibland behöver man prata med någon i realtid; Då kanske vår självmordschatt eller självmordslinje kan vara något. Den har öppet mellan 06 – 21 och telefon nr dit är 90101.

  Du kan oxå skriva om dina känslor här – många av dem som läser inlägg här har erfarenheter som kanske kan hjälpa dig att känna att du inte är ensam och att livet ändrar sig.

  Behöver du prata med någon på natten så finns

  jourhavande medmänniska telefon 08 -702 16 80 telefontid 21.00 – 06.00. Jourhavande medmänniska har oxå en chatt som du kan använda.

  jourhavande präst når man via 112 mellan 21.00 -06.00. Är du inte i akut nöd kan du oxå vända dig till din församling så kan de hänvisa dig vidare till en diakon att tala med

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.