Hem > Forum > Arbete & Skola > Gillar mina vänner men det känns fel ibland

Gillar mina vänner men det känns fel ibland

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag går andra året på gymnasiet. Jag är kompis med tre tjejer som har varit vänner sen sjuan och som är en del av ett större gäng. Det händer ofta att dom hänger utan mig med det gänget. Grejen är, dom är snälla och det är inte så att dom behandlar mig som luft eller något. Jag är inkluderad, men jag känner ändå ett stick varje gång jag inte är bjuden… även fast det där är deras gamla gäng. Det är inte heller så att dom säger att vi inte kan umgås, under sommaren var jag hemma hos en av dom… man bjuder väl inte hem folk man inte anser vara ens vän eller någon man inte anser vara pålitlig? Jag är bara nervös… tänk om jag förlorar mina vänner? Tänk om dom tycker att jag är pisstråkig och jobbig?

  Avatar

  Berätta att du behöver vara pisstråkig och jobbig ibland.  Om de är riktiga vänner kommer de att uppskatta din ärlighet.  Glöm inte bort dig själv och kanske hitta nya vänner? Gå med i en förening/ hitta en hobby/ spela dataspel online. Vänskap ska falla naturligt och du bör välja dina vänner med stor omsorg då du verkar vara en sådan reflekterande person.

  Hej Green Kolefe : D

  Tror du att du skulle våga prata med dina vänner om hur du känner när de träffar det större gänget utan dig? Om du frågar kanske du får reda på att det inte har med dig att göra, men om det har det. Att de kanske undrar huruvida du skulle trivas med de andra eller så, så kanske du bara får acceptera deras beslut. Men att de tjejerna iaf vill vara med dig. Alla passar inte ihop med alla har jag märkt, och ibland vill vissa umgås med andra ensamma vilket inte behöver betyda att det är något fel på en själv för det. Om du talar om hur du känner slipper du gå och undra, vilket kanske får dig att må bättre. Ovisshet och gå och spekulera kan få en att må dåligt. Det kan hjälpa att få veta varför.

   

  Ibland kan det hjälpa att få veta andras avsikter med en handling.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.