Hem > Forum > Arbete & Skola > GAD, Utmattad, Nekad sjukpenning. Orkar inte mer..

GAD, Utmattad, Nekad sjukpenning. Orkar inte mer..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Min läkare sjukskriver mig 100%  men nu kastar f-kassan ut mig och anser att jag kan jobba 100%. Har varit sjukskriven 2 år förutom i en månad där jag försökte börja jobba igen(vilket resulterade att jag blev så utmattad och deprimerad att jag blev inskriven på psyk).Nästa månad får jag 0 inkomst. Orkar inte överklaga och hålla på. Har genomgått massor av olika behandlingar utan resultat. Tar även Mirtazapin och lyrica, hjälper inte ett skit.

  Det enda jag tänker på nu är på vilket sätt jag ska ta livet av mig.

  Avatar

  Varit med om samma sak! Jobbade tills jag blev utbränd,( i våras)för att jag inte fick min sjukskrivning förlängd. Tvungen att jobba för att kunna betala hyran.Innan det har jag flera avslag  hos försäkringskassan. Jag känner till att många  får avslag där, men man brukar få sjukintyg av läkare åtminstone. Det har jag ofta blivit nekad oxå!Får höra att jag inte kommer må bättre om jag sitter hemma! jag blivit nekad och läkare har t.om sagt typ:”många kommer hit och vill ha sjukintyg för dom inte vill jobba, hur är det med dig?”Då blir man ju helt ställd….så förnedrande! De jag känner med akademikeryrken har aldrig fått höra såna saker. Känner flera som t.om gått till samma läkare som mig och dom har fått långa sjukskrivningar utan att blivit ifrågasatta. Eftersom jag ser flera av dem (dom bor i närheten och vissa av dom är bekanta) så vet jag helt säkert att deras arbetsförmåga är större än min. De lever meningsfulla liv med många aktiviteter varje dag.Ändå har varken läkare eller försäkringskassa ifrågasatt dem! Så det är helt klart så att man blir diskriminerad för att man är i det “lägre skiktet”i samhället, saknar utbildning och status! Ville bara säga det.

  Avatar

  Min läkare sjukskriver mig 100% men nu kastar f-kassan ut mig och anser att jag kan jobba 100%. Har varit sjukskriven 2 år förutom i en månad där jag försökte börja jobba igen(vilket resulterade att jag blev så utmattad och deprimerad att jag blev inskriven på psyk).Nästa månad får jag 0 inkomst. Orkar inte överklaga och hålla på. Har genomgått massor av olika behandlingar utan resultat. Tar även Mirtazapin och lyrica, hjälper inte ett skit. Det enda jag tänker på nu är på vilket sätt jag ska ta livet av mig.

   

  Hej, är trött på att ringa hjälplinjer och aldrig komma fram.

  Om nån känner för att prata med en vanlig kille som blivit sjuk p.g.a utbrändhet och ångest, så skicka ett Mail så kan jag ringa upp om du vill!

  [email protected]

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.