Hem > Forum > Arbete & Skola > Friskskriven efter 15 år

Friskskriven efter 15 år

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • adorable
  Olive Sypygo Trådstartaren

  Hej!

  Eller vill eg skriva HJÄLP!

  Sedan en vecka tillbaka är jag enligt min läkare frisk. Det kom som en riktig överraskning. Går på öppenpsykiatrin och har vart deprimerad, suicid, isolerad och socialfobisk under en längre tid. Arbetat totalt ca 1 år sedan 2002. Varit i olika utredningar, terapier, rehabprojekt, haft aktivitetsersättning mm sedan dess. Plötsligt säger läkaren från en dag ttill en annan att jag är frisk och FK drog direk in min sjukpenning såklart. Har nästan ingen kontakt med familj eller vänner. Svårt ringa samtal mm. Bara träffat min samtalskontakt och då och då tränat, den sista tiden. Laddar länge för att ta mej utanför dörren.

  Har någon liknande erfarenhet? Hur gick ni till väga?

  Har väldigt mycket tabletter hemma eftersom det mest är det läkarna sett som lösning i alla år. Är en överdos enda sättet att ta sej ur detta börjar jag såklart undra?

  adorable
  Pink Qasypi

  Hej!

  Har varit i en liknande situation. De på ätstörningscentret ville att jag skulle få hjälp med min depression på allmänpsyk eftersom de inte var specialiserade på det, men på psyk ville de bara ge mig mer läkemedel.

  När jag sa att jag inte ville ta livet av mig under läkarsamtalet på psyk, då tyckte de inte att jag hade någon anledning till att börja i terapi – eller ens ha någon samtalskontakt. De ville endast ge mig läkemedel.

  Du har ingen psykjour du kan ringa?

  Just nu har jag ingen kontakt förutom att en läkare skriver ut mina antidepressiva på vårdcentralen. Tyvärr så har jag inget mer konkret att säga, förutom att du inte är ensam!

  Ta hand om dig, kram

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.