Hem > Forum > Arbete & Skola > Fast i ett hjul

Fast i ett hjul

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag sitter fast i ett hjul och det känns som jag måste jobba på alla delar av hjulet exakt samtidigt för att jag ska ha en chans att komma ur det. Jag vet dock inte om jag har styrkan till att klara av det.

  Jag har ångest över pengar, så jag borde skaffa mig ett jobb. Jag är väldigt oerfaren och tycker det är så krångligt att söka jobb, plus rädslan att jg inte kommer klara av det om jag väl lyckas hitta ett jobb. Jag känner mig ful så jag vill gå till gymmet, men det skrämmer mig att gå dit för att jag kommer känna att jag inte passar in.

  Jag ser tiden gå förbi och jag är så rädd att jag kommer vara fast i detta för evigt, jag vet inte hur jag ska hantera det. Plus att min adhd försvårar precis allt jag gör. När jag söker hjälp för min adhd förstår jag aldrig det konkreta kring läkarmöten och mina rättigheter som patient. Känns som mitt huvud är fullt av skum.

  Hej! Jag kan verkligen relatera. Förstår känslan av att vara fast I ett hjul. Sen att man kanske vet vad man borde göra åt vissa saker men att de känns för övermäktigt. Jag tror att det skulle hjälpa om du inte lägger så vikt på varför du har dessa måsten. Istället att tänka på att jobb enbart stressar dig angående ekonomi så kan du tänka att de snarare är något du skulle må bra av. Att få känna att du har någonstans att åka och faktiskt inse att du kan väldigt mycket som andra kommer att uppskatta, som kommer stärka dig.
  Detta med träning relaterade jag till mest. Jag borde verkligen träna då jag har problem med övervikt som verkligen gör dagarna jobbigare än dom borde vara. Men även här tror jag att det är viktigt att inte se de som att man måste se ut på ett vist sätt. Det handlar mer om hälsa. Man mår bättre av det. Även det kan man se som en rutin som får än att komma ut. För ibland kan jag känna att mina fyra väggar kan spela än ett spratt. Att man fastnar i att grubbla och deppa ihop.
  Jag har dock inte fått igång någon träning än, men jag jobbar mycket och för mig är det mer energin som tar slut, men även de är väl säkert en bortförklaring.
  Jag hoppas att allt blir lättare för dig, du är verkligen värd de bästa.

  Jag sitter fast i ett hjul och det känns som jag måste jobba på alla delar av hjulet exakt samtidigt för att jag ska ha en chans att komma ur det. Jag vet dock inte om jag har styrkan till att klara av det. Jag har ångest över pengar, så jag borde skaffa mig ett jobb. Jag är väldigt oerfaren och tycker det är så krångligt att söka jobb, plus rädslan att jg inte kommer klara av det om jag väl lyckas hitta ett jobb. Jag känner mig ful så jag vill gå till gymmet, men det skrämmer mig att gå dit för att jag kommer känna att jag inte passar in. Jag ser tiden gå förbi och jag är så rädd att jag kommer vara fast i detta för evigt, jag vet inte hur jag ska hantera det. Plus att min adhd försvårar precis allt jag gör. När jag söker hjälp för min adhd förstår jag aldrig det konkreta kring läkarmöten och mina rättigheter som patient. Känns som mitt huvud är fullt av skum.

  same <3

  Trådstartaren

  Hej! Jag kan verkligen relatera. Förstår känslan av att vara fast I ett hjul. Sen att man kanske vet vad man borde göra åt vissa saker men att de känns för övermäktigt. Jag tror att det skulle hjälpa om du inte lägger så vikt på varför du har dessa måsten. Istället att tänka på att jobb enbart stressar dig angående ekonomi så kan du tänka att de snarare är något du skulle må bra av. Att få känna att du har någonstans att åka och faktiskt inse att du kan väldigt mycket som andra kommer att uppskatta, som kommer stärka dig. Detta med träning relaterade jag till mest. Jag borde verkligen träna då jag har problem med övervikt som verkligen gör dagarna jobbigare än dom borde vara. Men även här tror jag att det är viktigt att inte se de som att man måste se ut på ett vist sätt. Det handlar mer om hälsa. Man mår bättre av det. Även det kan man se som en rutin som får än att komma ut. För ibland kan jag känna att mina fyra väggar kan spela än ett spratt. Att man fastnar i att grubbla och deppa ihop. Jag har dock inte fått igång någon träning än, men jag jobbar mycket och för mig är det mer energin som tar slut, men även de är väl säkert en bortförklaring. Jag hoppas att allt blir lättare för dig, du är verkligen värd de bästa.

  Detta hjälpte verkligen att läsa, tack<3

  Det är inget fel med det. Det är väldigt svårt att få tag i ett jobb, och man bävar helt enkelt för alla krångliga processer så är det inte ens säkert att man får jobbet. Varit där många gånger. Speciellt den dagen då jag blev avskedad för att ha kommit berusad till jobbet ( haft alkoholproblematik sen många år) men det löser sig . Låt det ta den tid det tar, helst i din takt. Ta tid med dina ansökningar, desto längre tid du lägger ner på din ansökan desto mer intresserad är de naturligtvis på att ta in dig till intervju. Tror ditt problem ligger i en osäkerhet på dig själv, att du tror att du inte klarar så mycket som du egentligen gör. Det är fullt normalt och inget att skämmas för. Har du pratat med en psykolog om dina problem?<3

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.