Hem > Forum > Arbete & Skola > Får man ta upp ämnen om MiND;s Informationsmöten för att ev. bli MiND Volontär?

Får man ta upp ämnen om MiND;s Informationsmöten för att ev. bli MiND Volontär?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Avatar

  God e.m. här på Mind Forumet.

  Får man ta upp ämnen här på MiND Forum:et om att ev. vilja bli MiND Volontär ?

  Jag vill anonymt fråga mer detaljerade frågor efter jag nu varit på MiND;s Informationsmöte på MiNDs Huvudkvarter på Södermalm i Stockholm, är Minds Forum:et rätt ställe att ställa dessa frågor eller vart ska man vända sig till om man inte vill skicka ett vanligt mailbrev pga då får jag inte vara anonym helt och hållet ?

  Vill gärna bli MiND Volontär och brinner för psykisk ohälsa och psykiatrivården etc.

  Hoppas någon MiND Moderatorerna eller Volontärerna vill svara på mitt inlägg här.

  Önskar er en fortsatt trevlig Fredag…

  På återseende…

  Avatar

  Ja prova att ställa dina frågor så ska vi väl se om vi kan hjälpa dig.

  vänliga hälsningar

  MIND

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja prova att ställa dina frågor så ska vi väl se om vi kan hjälpa dig. vänliga hälsningar MIND

  God kväll här på Mind Forumet.

  Måste man skicka in ett CV / personligt brev plus att lämna ut namn som referenser som ni kan kontakta, detta står i ett mailbrev ifrån MiND jag fick nu i dag, inget av detta har man sagt överhuvudtaget alls under Informationsmötet, VARFÖR???

  Är ovanstående obligatoriskt krav på alla som vill ev. vill bli MiND Volontär ifrån er sida inom MiNDs Huvudkvarter på Södermalm i Stockholm?

  Återkommer ev. med flera frågor och börjar med ovanstående först och främst.

  Önskar er en fortsatt trevlig Lördagskväll.

  På återseende…

  Avatar

  God kväll här på Mind Forumet. Måste man skicka in ett CV / personligt brev plus att lämna ut namn som referenser som ni kan kontakta, detta står i ett mailbrev ifrån MiND jag fick nu i dag, inget av detta har man sagt överhuvudtaget alls under Informationsmötet, VARFÖR??? Är ovanstående obligatoriskt krav på alla som vill ev. vill bli MiND Volontär ifrån er sida inom MiNDs Huvudkvarter på Södermalm i Stockholm? Återkommer ev. med flera frågor och börjar med ovanstående först och främst. Önskar er en fortsatt trevlig Lördagskväll. På återseende…

  Om Mind kräver sådana uppgifter så verkar de väldigt seriösa i mina ögon. Det är så skönt att höra från någon som tagit reda på hur urvalsprocessen går till.

  Då vet man ju att de som jobbar med volontärt arbete faktiskt är de som de utger sig för att vara även om de är anonyma för oss användare. För det finns ju så mycket konstigt folk som vill påverka på fel sätt…

  Avatar

  Dina frågor är vidare befodrad till Självmordslinjen – men det här forumet är inte kopplat till självmordslinjen eller chatten därför är det bättre att du mailar dina frågor till [email protected]

  vänliga hälsningar

  MIND

  • Detta svar redigerades för 5 år sedan av en moderator.
  Avatar

  God e.m. här på Mind Forumet. Får man ta upp ämnen här på MiND Forum:et om att ev. vilja bli MiND Volontär ? Jag vill anonymt fråga mer detaljerade frågor efter jag nu varit på MiND;s Informationsmöte på MiNDs Huvudkvarter på Södermalm i Stockholm, är Minds Forum:et rätt ställe att ställa dessa frågor eller vart ska man vända sig till om man inte vill skicka ett vanligt mailbrev pga då får jag inte vara anonym helt och hållet ? Vill gärna bli MiND Volontär och brinner för psykisk ohälsa och psykiatrivården etc. Hoppas någon MiND Moderatorerna eller Volontärerna vill svara på mitt inlägg här. Önskar er en fortsatt trevlig Fredag… På återseende…

  Hej! Ett tips är att starta ett anonymt mejlkonto, som du mejlar ifrån, om du vill behålla din anonymitet men ändå mejla. Lycka till!

  Avatar
  Trådstartaren

  Allt min text gick bort men försöker igen att skriva i MiND Forum:et.

  Blev både ARG och BESVIKEN och LEDSEN för detta inlägg / tråd.

  ”(…) För det finns ju så mycket konstigt folk som vill påverka på fel sätt…”

  Denna textmening tog jag väldigt personligt och mår jättedåligt av på denna Valdagen till ära…

  Hoppas man får vara kvar här på Mind Forum:et och hjälpa människor i olika livssituation / livskriser etc som jag brinner för och är redan medlem hos MiND och min dröm är att bli MiND Volontär men känner att om det är s.k. ”extremt hård urvalsprocess” på människor som vill bli en MiND Volontär då vet inte jag om jag ställer upp (???)…

  Arbetar ideellt för att förbättra psykiatri vården och övrig vårdkedjan plus övrigt i samhällsutvecklingen etc…

  Önskar er alla en trevlig Valdag 2018…

  På återseende, om jag får det?

  PS: Skulle bli helt och hållet förkrossad om det bli negativt utslag och jag inte får fortsätta hjälpa människor här på Mind Forum:et. DS.

  Om Mind kräver sådana uppgifter så verkar de väldigt seriösa i mina ögon. Det är så skönt att höra från någon som tagit reda på hur urvalsprocessen går till. Då vet man ju att de som jobbar med volontärt arbete faktiskt är de som de utger sig för att vara även om de är anonyma för oss användare. För det finns ju så mycket konstigt folk som vill påverka på fel sätt…

  Avatar
  Trådstartaren

  Allt min text gick bort men försöker igen att skriva i MiND Forum:et. Blev både ARG och BESVIKEN och LEDSEN för detta inlägg / tråd. ”(…) För det finns ju så mycket konstigt folk som vill påverka på fel sätt…” Denna textmening tog jag väldigt personligt och mår jättedåligt av på denna Valdagen till ära… Hoppas man får vara kvar här på Mind Forum:et och hjälpa människor i olika livssituation / livskriser etc som jag brinner för och är redan medlem hos MiND och min dröm är att bli MiND Volontär men känner att om det är s.k. ”extremt hård urvalsprocess” på människor som vill bli en MiND Volontär då vet inte jag om jag ställer upp (???)… Arbetar ideellt för att förbättra psykiatri vården och övrig vårdkedjan plus övrigt i samhällsutvecklingen etc… Önskar er alla en trevlig Valdag 2018… På återseende, om jag får det? PS: Skulle bli helt och hållet förkrossad om det bli negativt utslag och jag inte får fortsätta hjälpa människor här på Mind Forum:et. DS.

  Snälla är är det någon inom MiND eller alias; ”Indigo  Dykaga” som kan svara en inre gråtfärdig man?

  Önskar er en fortsatt trevlig Måndag f.m.

  Hej,

  Vi månar om både kvalitén i samtalen, och att våra volontärer ska må bra. Vi har sett att det krävs vissa förutsättningar för att uppnå detta och behöver därför veta tillräckligt om de som vill bli volontärer hos oss. Just nu tycker vi bästa sättet att kolla detta är genom att vi får se cv, personligt brev och chans att kontakta några personer som ställer upp som referenser. På en ev intervju får även den som söker chans att ställa fler frågor om uppdraget för att försäkra sig om att det passar.
  Hoppas att detta gav mer tydlighet kring rekryteringsprocessen. Mejla gärna direkt till kontoret om du har fler frågor framöver.

  Vänligen,

  Självmordslinjen, Mind

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.