Hem > Forum > Arbete & Skola > Dyrt att vara hemma!

Dyrt att vara hemma!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Nån mer än jag som upplever att det är dyrt att gå hemma utan sysselsättning? Jag har nästan inte råd att vara utan sysselsättning.. Jag blir rastlös, uttråkad och känner mig ensam av att gå hemma, och då går det åt en massa pengar pga det. Ex: jag går och handlar nåt för att få träffa och se lite folk, eller går till kinakrogen och tar ett par öl.. Sen så röker jag mycket mer när jag inte har något att gå till på dagarna.

  När jag haft praktik, jobb eller skola så har jag varit trött och nöjd när jag kommit hem. Och jag har ju ingen möjlighet att bränna pengar då jag är där!

  Någon annan som känner igen sig?

  Trådstartaren

  PS. Är förtidspensionerad om nån undrar.

  Jag är sjukpensionär sedan många år.

  Jag har sysselsättning via socialpsykiatrin. Innan jag hade den, då var jag väldigt ensam, sov för att fördriva tiden, handlade mer.

  Jag är fortfarande väldigt ensam, men när jag är på sysselsättningen så tänker jag inte på det.

  Du kan inte få sysselsättning i din kommun?

  Trådstartaren

  Jag är sjukpensionär sedan många år. Jag har sysselsättning via socialpsykiatrin. Innan jag hade den, då var jag väldigt ensam, sov för att fördriva tiden, handlade mer. Jag är fortfarande väldigt ensam, men när jag är på sysselsättningen så tänker jag inte på det. Du kan inte få sysselsättning i din kommun?

  Jag är nyinflyttad i min kommun, men har nyss fått boendestöd och vi ska kontakta AF för att se vilka möjligheter som finns.

  Jag har haft sysselsättning via LSS i min förra kommun, är det samma sak som sysselsättning via socialpsykiatrin?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.