Hem > Forum > Arbete & Skola > Det blir aldrig bra orkar inte leva

Det blir aldrig bra orkar inte leva

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag orkar inte mer. Det känns som livet inte är för mig. Har mått dåligt sen jag var liten. Jag gör mitt bästa men det blir inte bra ändå, jag räcker inte till. Känner mig värdelös. Det har gått för lång tid och det känns inte som det finns nån annan utväg än att dö. Känns som jag borde dött för längesen för hur mycket jag än kämpar går allt emot mig.

  Hej
  När jag läser det du skriver så känner jag att det skulle kunna ha varit jag som skrivit det där. Jag förstår precis vad du menar och hur du känner.. Jag är verkligen inte gjord för att leva och det funkar helt enkelt inte..
  Det kanske inte hjälper dig så mycket just nu, men du är inte ensam.
  Måste fråga om du också har höga krav på dig själv?
  Jag kan tänka mig att du också har varit med om en del eftersom du mått dåligt sen du var liten. Har du kunnat prata med någon om dina känslor och tankar?

  Jag har också mått dåligt förut. Jag förstår hur du känner det är jättejobbigt. Numera känner jag mig mer optimistisk. Något som hjälpte mig väldigt mycket var att jobba med positiva affirmationer. Jag talade in på band ” jag är värdefull”, ” jag är älskad” m.m sedan lyssnade jag på det. Efter ett tag började jag känna mig positivare och började värdesätta livet mer. Ge inte upp bara för det är en process.

  Varma kramar

  Vad är det som går emot dig? Vad är det du kämpar med? Ja jag orkar knappt leva heller

  Jag förstår vad du menar jag har också sent så. I och med jag har autism och fungerar på ett annat sätt än andra. Så är inte livet så enkelt. Men jag skulle rekommendera att du pratar med en psykolog. Det finns en app som heter mendly där man kan gå i chat tarpi. Det hjälpte mig. Men då måste du ha fyllt 18.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.