Hem > Forum > Arbete & Skola > Den mörka pricken

Den mörka pricken

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Alltså varför ska man inte ta självmord? , det är väldigt enkelt egentligen. Att hoppa framför tåg krävs ifärsig lite mod, men om det är bästa alternativet så varför inte?.

    I Sverige ska vi alla ha samma rättigheter och förutsättningar för ett bra liv. Men den som säger sånt är bara full med värdelöst dravel.

    Flera gånger vill man bara hoppa från balkongen där man bor, risken att överleva är dock lite för stor. Människor, oftast spydiga kärringar sitter där p sin stol och viftar med ett papper och tror att dem kan allt om mig, det är systemet som ska bestämma vem jag är, det ett litet jävla papper som bestämmer vem jag är som person, jag har inte ett dugg att säga till om. Mänskligheten är bortom all räddning för sund förnuft och med mänsklighet, dem flesta av oss har redan blivit vandrande robotar.

    Tack för att du tar upp det här. Det känns så tabu att prata om just självmord. Jag har märkt att när jag tar upp det så är det ingen som vill prata om det, eller att folk blir obekväma och kollar åt ett annat håll. Jag är inte direkt självmordsbenägen just nu men det hjälper faktiskt att prata om det istället för att stänga ämnet helt och hållet. Så tack för att du gör det.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.