Hem > Forum > Arbete & Skola > Berätta att man knarkar?

Berätta att man knarkar?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag spenderade min morgon idag i polishuset, jag åkte fast för att ha tagit kokain och för jag hade det på mig. Jag kommer dömmas för ringa innehav och ringa narkotika.

  jag vet inte vad jag ska göra, jag är 19 år och det känns som att livet är över nu, berättar jag för mina föräldrar? (Flyttat hemifrån), kan jag fortsätta övningsköra? Kommer jag kunna få jobb igen? Livet känns bara meningslöst just nu, ställer mig själv dessa frågor om och om igen utan att få svar.

  vad ska jag göra? Är det över nu? Ska jag berätta för mina föräldrar? Kan jag ta körkort?

  min ångest och depression kommer bara bli värre nu, min sömn är redan kass men kommer väl bli sämre, min sambo hatar mig och livet känns bara helt jävla meningslöst. Glömde jag säga att jag spelar för mycket och dricker för mycket med?

   

  vad ska jag leva för?

  Du kanske ska börja med att kontakta anonyma narkomaner eller en beroende mottagning där även spelmissbruk behandlas. För som du kanske redan förstått är inte blandmissbruk så ovanligt.  För ditt liv är inte slut men du har möjlighet att börja må bättre genom att du börjar förstå hur du kan hantera din depression utan hjälp av spel, droger och alkohol.

  Du kan dessutom diskutera dina tankar och mående här eftersom många har samma erfarenhet som du och ger dig stöd och kanske användbara råd.

  Det finns inga länkar som brukligt från oss moderatorer eftersom de finns lokalt och du måste Googla upp de som finns närmast dig.

  Ord att söka på är beroendemottagning, länkarna och anonyma alkolister. Har du tur så kan beroendemottaningarna ha grupper för ungdomar.

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

  Jag spenderade min morgon idag i polishuset, jag åkte fast för att ha tagit kokain och för jag hade det på mig. Jag kommer dömmas för ringa innehav och ringa narkotika. jag vet inte vad jag ska göra, jag är 19 år och det känns som att livet är över nu, berättar jag för mina föräldrar? (Flyttat hemifrån), kan jag fortsätta övningsköra? Kommer jag kunna få jobb igen? Livet känns bara meningslöst just nu, ställer mig själv dessa frågor om och om igen utan att få svar. vad ska jag göra? Är det över nu? Ska jag berätta för mina föräldrar? Kan jag ta körkort? min ångest och depression kommer bara bli värre nu, min sömn är redan kass men kommer väl bli sämre, min sambo hatar mig och livet känns bara helt jävla meningslöst. Glömde jag säga att jag spelar för mycket och dricker för mycket med? vad ska jag leva för?

  Yes du har mycket att fundera över. Du måste nog räkna med att om du vill bli av med ditt beroende beteende så måste du börja berätta för ALLA att du missbrukar och vad du missbrukar. Vad jag förstår av din text så är det mycket du använder för mycket av ….

  Men det är tufft att göra för samtidigt har du ju ett liv som du vet reglerna för? Att hoppa över till en tillvaro är svårt eftersom det blir nya regler för dig om du är öppen med ditt missbruk än när du låtsats som det regnar… men helt nödvändigt för att du ska få kontroll över ditt liv eller hur?

  Det är så bra att skriva och prata om sin ångest – här inne tröttnar ingen och ingen dömer. Många har kanske samma erfarenhet av missbruk som du. Andra är anhöriga till missbrukare och själsligen luggslitna personer som jag.

  Jag kommer att prenumererar på den här länken så jag läser allt och svarar på det mesta.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.