Hem > Forum > Arbete & Skola > Är kraven sänkta gällande jobb och arbetskollegor?

Är kraven sänkta gällande jobb och arbetskollegor?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej

    Måste skriva av mig lite och gärna få lite åsikter av er andra.

    Jag tycker om mitt arbete som kock men jag står inte ut med min kollega., der gäller en man. Som är så jobbig varje dag personen är en äcklig banan glidare som inte följer någonting som resten sköter så som städ schema., rutiner på schema., jag är en utmärkt medarbetare men att ingen annan reagerar fattar ja liksom inte,. Varje dag är det någonting som går mig på nerverna., det hjälper inte att säga till chefen, för de är rädda konflikträdda., man tappar ork och lust att ta sig till arbetet. Suck bara.., verkar som om chefen skulle säga något., ja då blir denne kallas rasist., Personen gör ofta fel., men ingen varken vågar eller bryr sig. , omplacering kan man säkert begära men vad hjälper det, ny arbetsplats nya nötter att ta itu med

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.