Hem > Forum > Arbete & Skola > Är för trött

Är för trött

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej! Jag älskar att leva och jag vill igentligen aldrig dö. Men min livsglädje försvinner mer och mer för varje dag som går. Min depression började när jag var 10 år gammal och idag är jag snart 19 år. Just nu befinner jag i en jätte jobbig situation. Min familj har alltid utsatt mig för psykisk misshandel och jag orkar snart inte längre. Dom försöker få mig att tro att allt jag gör är skit och hur värdelös jag är och att jag aldrig räcker till. Nu så snackar dom om att kasta ut mig hemifrån om en vecka och då skulle bli hemlös. Om den situationen uppstår så känner jag mig övergiven utav alla och att den sista lilla kärlek som finns kvar är borta. Jag vill igentligen inte dö men känns inte som om det finns något val längre. Mitt problem är att jag är för feg.

  Hej,

  Hur har det gått för dig?
  Det låter som du har/haft en svår situation som du inte riktigt vet hur du ska ta dig ur.
  Om du har självmordstankar, eller behöver prata med någon oavsett, kan du kontakta Självmordslinjen på chatt eller telefon 90101.

  Med värme,
  Mind

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.