Hem > Forum > Arbete & Skola > Ångest och värdelöshet – hopplöst

Ångest och värdelöshet – hopplöst

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har så länge jag kunnat minnas kännt mig helt värdelös, det var dock under en tid som jag mådde bra helt enkelt, jag hade accepterat mitt liv och allt gick relativt bra. Men nu kryper sig hopplöses in igen, ingenting jag gör duger, oavsett hur mycket jag pluggar så F:ar jag proven, jag är konstant sjuk och måste tvinga migsjälv upp ur sängen varje morgon, vill bara ligga kvar och inte göra ett piss föralltid. Får konstant höra att jag måste plugga mer, vilket jag har försökt. Känner mig bara så otroligt hopplös, som att framtiden inte är menad för mig, greppet om mitt liv som jag hade börjar jag tappa. Jag vill inte vara kvar längre

  Det känns helt enkelt som att jag är fast, jag är helt hopplös, ser ingen utväg och det skrämmer mig, för självmord är något jag inte kan göra. Jag vill finnas kvar för min familj och de jag älskar men på samma gång vill jag bara upphäva min existens.
  skämms även för att jag mår såhär eftersom att det finns andra som går igenom mycket värre grejer. Känns inte som att mina problem borde påverka mig på Dethär sättet

  Känner igen mig i det du skriver. Jag har det nog lättare för mina värdelöskänslor håller ofta endast i någon vecka eller månad lr så.

  Men när jag väl är där känns allt verkligen tomt. Noll motivation.

  Jag fick ett tips från en kompis som jag pratade med. Jag berättade hur jag kände. Och hon blev väldigt ledsen. De va lite de jag var rädd för när jag berätta. Men hon sa iaf (kommer ej ihåg ordagrant) ”tänk om jag skulle säga sådär om mig till dig. Att jag är värdelös, och inte spelar någon roll för någon. Du skulle göra allt för motbevisa det för du älskar mig. Och jag älskar dig. Försök älska dig själv som du älskar andra. Ha samma förståelse och omtanke för dig sj som du har för andra”

  Ja vi var lite onyktera och väldigt emotionella. Men jag tog iaf med mig det. O visst har jah fort samma perioder av hopplöshet o låg självkänsla. Men det hjälpte faktiskt mig att va lite mer förlåtande mot mig sj.

   

  Hoppas du kommer må bättre snart igen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.