Hem > Forum > Arbete & Skola > Ångest i ryggen?

Ångest i ryggen?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej. Min läkare sa att alla mina problem är Psykosomatiskt av långvarig stress och ångest. Men jag är inte deprimerad. Känner glädje och ser framåt med glädje. Och ändå så blir min rygg inte bättre. Mr är gjort och allt ser bra ut. Min läkare vill nu att jag börjar med sertralin så jag får bort mina tankar runt ryggen och katastroftankar. Kan det verkligen hjälpa?

    Hej. Min läkare sa att alla mina problem är Psykosomatiskt av långvarig stress och ångest. Men jag är inte deprimerad. Känner glädje och ser framåt med glädje. Och ändå så blir min rygg inte bättre. Mr är gjort och allt ser bra ut. Min läkare vill nu att jag börjar med sertralin så jag får bort mina tankar runt ryggen och katastroftankar. Kan det verkligen hjälpa?

    Spontant tycker jag att det låter konstigt, men det kan väl vara värt att ge det ett försök? Men hjälper det inte tycker jag att du ska söka efter en annan läkare, det kan ju vara något fysiskt fel ändå! Antar att du varit hos sjukgymnast om du haft problem med ryggen länge? Annars är det värt att prova, det kan ju ha att göra med att du belastar ryggen fel pga att vissa muskelgrupper är försvagade. (Här talar jag av egen erfarenhet, det behöver ju inte stämma för dig …) Hela kroppen påverkas av långvarig stress.

    Lycka till!!!

    Kiropraktor och sedan sjukgymnast skulle för allt i världen avstå allt vad SSRI heter

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.