Hem > Forum > Arbete & Skola > Allt börjar gå utför igen.

Allt börjar gå utför igen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har i ca 20 år mått mer eller mindre dåligt. Har ett självskadebeteende, anorexi och många gånger har detta lett till att jag nästan dött. Jag fick av en intox för ca 8 år sedan en skada som gjorde att jag ej vågade ta fler överdoser. Så för ca 2 månader sedan tog jag en ny intox och sedan ytterligare 2 stycken. Allt verkar bara bli sämre och sämre. Jag verkar tappa allt och allt börjar sakta försvinna. Mina besök på akuten har ökat och 4 gånger har de lagt in mig på psyk på olika avdelningar. Jag vet ej hur jag ska vända mitt beteende i tid, innan det är för sent. Eftersom jag skadar mig  vill ju ej slutenvården hjälpa en, där går ju ej att få hjälp. Öppenvården där jag går är ok, men jag är rädd att de börjar ge upp även de. Och på helgen och kvällar finns ingenting, iaf finns det ej i min håla. Vad ska jag göra för att ej låta det gå för långt?

  Hej,

  Hur har du det nu?
  Det låter som det varit jobbigt under en lång tid, och att du verkligen vill ha hjälp att må bättre?
  vet du vad det är för hjälp du skulle vilja ha?

  Vet du även vad det är som gör att du mår dåligt? Är det så att självskadandet och anorexian kommer från att du försöker dämpa/hantera ångest och oro? Ibland kan kontrollen man upplever i detta göra att man får någon form av trygghet. Är det så för dig? Vad kan du i sådana fall göra för att få trygghet på andra sätt? Skulle du vara intresserad av att utforska det?
  Kontakta oss gärna på Självmordslinjen om du vill prata mer om ditt mående. Det är helt anonymt och kostnadsfritt. Våra volontärer sitter redo att lyssna på dig.

  https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/

  Med värme,
  Mind

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.