Hem > Forum > Varmprat > Trådar dör ut snabbt…

Trådar dör ut snabbt…

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Jag har märkt av det jag sett här i forumet, att det är generellt ganska låg aktivitet i många trådar, de flesta får bara 1-2 svar, eller trådstartaren återkommer inte och uppdaterar utan bara slutar skriva i tråden trots att man frågar och är intresserad av hur det gått, samt att trådar VÄLDIGT snart dör ut..

  Jag tycker att det är hemskt tråkigt! Varför är det så låg aktivitet i många trådar??

  Undrar detsamma

  Ja, verkligen! Någon får gärna förklara =)

  Ja, det känns inte så bra o skriva heller om man inte får några svar.

  Nej precis! Och när personer inte svarar på de inläggen som man besvarat undrar man ju om man sagt något tokigt eller ifall personen av andra anledningar inte vill prata vidare? <3

  Trådstartaren

  Ja, det känns inte så bra o skriva heller om man inte får några svar.

  Nej precis! I några trådar jag startat har jag förklarat problem, uppdaterat, undrat saker, och ingen svarar nåt efter det. Känns inte bra!

  Eller så kanske det är fler som är som jag. Börjar skriva något, kommer halvvägs och läser igenom, förstår inte ens själv vad jag försöker få sagt och raderar. När man mår riktigt dåligt kan det vara svårt att få ordning på alla tankar ”däruppe”. Att dessutom pränta ner dem så att andra begriper vad man vill ha sagt känns oöverstigligt. Så man liksom tystnar trots att man egentligen vill eller behöver skriva.

   

  Olive Cevunu, ja verkligen <3

  Funderar över om inflödet av inlägg också kan påverka att de inte hinner landa riktigt innan det kommer nya?

  Trådstartaren

  Olive Cevunu, ja verkligen <3 Funderar över om inflödet av inlägg också kan påverka att de inte hinner landa riktigt innan det kommer nya?

  Jag tror också att det kan vara så!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.