Hem > Forum > Varmprat > Summering av året

Summering av året

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Tänkt tillbaka på året senaste tiden. Vad jag gjorde och hade för ett liv för exakt ett år sedan. Kan se att 2021 varit ett otroligt händelserikt år. Skulle någon berättat att det här kommer hända under nästa år hade jag inte trott på det. Satt för ett år sedan fast i en lägenhet isolerad pga. pandemin och hade en granne som gjorde att jag gick med en brutal sömnbrist, sov bara oroligt ett par timmar per dygn. Jobbade extra på distans för en slavlön bara för att ha något att sysselsätta mig med. Var jättedeprimerad, förtvivlad och kände en total maktlöshet att ta mig ur situationen. Hjälplös är nog ordet.

  Framåt våren stod jag vid ett vägskäl och övervägde självmord. I anslutning till det försvann min bästa kompis. Hade ett jättebråk med min gamla psykiskt störda mamma – ett bråk vi aldrig tidigare haft och som nog går till historien som det mest urspårade. Ringde en mäklare. Tog in tre veckor på hotell. Sakta började livet vända.

  Ansökte till en konstnärsutbildning, kom in. Började på universitetet igen och blev påmind om det akademiska livet, hur givande det kan vara. Sålde lägenheten, gick med vinst. Sprang på två ex. Blev en tumult med en killkompis och jag började frukta för att han skulle hemsöka mig. Efter sommaren var jag helt slut och behövde återhämtning och sov därför igenom hela första delkursen i princip. Livet lugnade därefter ned sig betydligt. jag tvingades till det. Jag gick på alla läkarkontroller jag skjutit upp i och med pandemin och skaffade mig en terapeut i EMDR.

  Har inte direkt haft någon kompis under året – sådär som man pratar med ett par gånger i veckan – det har fungerat ändå. Jag har faktiskt mått bättre av att slippa krav och konflikter. Få vara ifred. Bara fokusera på studierna. Vilka obehagliga kompisar jag haft också, slår det mig. Fy fan.

  2022 hoppas jag på kärlek.

  På lugn och ro.

  På kreativitet.

  Att det blir ett snällt år.

  Glädje och stabilitet.

  Bra att sammanfatta sådär. Och älskar det du skriver på slutet..om 2022, ett snällt år. Det vill jag med. Bitar som faller på plats. Kram!

  Trådstartaren

  <3 <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.