Hem > Forum > Varmprat > TIPSTRÅD! Kulturevenemang som välkomnar sjukskrivna över 30? Hela landet!

TIPSTRÅD! Kulturevenemang som välkomnar sjukskrivna över 30? Hela landet!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej! Jag söker tips! Upplever att samhället stänger ute alla ensamma och sjukskrivna som är över en viss ålder, man är välkommen till 27 – 29 år max. Jag använder inga sociala medier så jag kanske missar saker, så dela gärna med dig om du vet något kul att göra som inte kräver att man beter sig perfekt socialt eller har gått 10 kurser redan… Jag bor själv i Göteborg men åsyftar att skapa en tråd för hela landet, för jag är inte ensam om att känna mig utanför i kulturlivet. Ös på med tips! Finns det några kulturinriktade evenemang som släpper in sjukskrivna efter 30, workshops om något nytt och spännade som man kan lära sig eller att måla tillsammans med andra t ex? Dela med dig här!

  Avatar

  Skrev ett jättelångt svar men hade blivit utloggad under tiden och kunde inte posta det så det försvann helt och hållet. Synd! [Det borde det ju inte göra, admin?]

  Kolla ABF:s hemsida, de har massor av kurser och jag tror att de har haft rabatt för sjukskrivna. De har även föreläsningar, bokcirklar, panelsamtal, författarbesök osv (kan ligga nere under sommaren).

  På sommaren kanske Göteborgs stad arrangerar gratis kulturevenemang, t ex utomhusbio, teater, konserter… Särskilt närmare skolstart.

  Utomhuskonserter som kostar kan man ju också lyssna på utan att betala inträde om det är för dyrt.

  Socialpsykiatrin borde du hitta på kommunens hemsida eller genom en vårdkontakt i psykiatrin. De kan ha sommarkurser som målning, vävning mm och även arrangera mindre utflykter som inte kostar något.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.