Hem > Forum > Varmprat > Hjälp mig

Hjälp mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • har planer på hur jag ska ta mitt liv mår konstant dålig men försöker ingnorera det för vill inte att folk ska veta har en kompis som vet och hon bryr sig myclet , har berättat för min mamma men hon tar mig inte på allvar hon ba skojar bort de eller säger jag inte ha nått o va ledsen över , vart ska jag vända mig eller ska jag ba ta mitt liv, vad kan man få för hjälp

  Ja vi ser att du mår väldigt dåligt. Det är inte ovanligt att man mår väldigt dåligt i perioder. Men livet vänder och förändras med tiden. Det kan många här inne skriva under på.

  Du kan alltid söka hjälp på din vårdcentral eller om du går i skolan söka hjälp hos din kurator eller skolsköterska.

  Det kan vara bra att prata om sina självmordstankar med någon som inte dömer – då är MINDS självmordslinje med volontärer på telefon 90101 kanske en bra ide (Vår telefon är öppen mellan 6.00 – 21.00 varje dag). Om det är upptaget försök igen.

  Om du är en yngre person som går  i skolan kan Bris vara en annan telefon där du kan prata med med en kurator om hur du mår.

  Oavsett kan du få råd om hur du ska gå vidare.

  Dessutom är det här forumet ett bra ställe att prata med andra som har haft  liknade tankar om hur de hanterar sina liv, sin sorg och sin glädje.

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.