Hem > Forum > Varmprat > Ensam och inga vänner

Ensam och inga vänner

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Jag har inga vänner och ingen jag kan prata med om mina upplevelser och problem. Jag lever i en relation och har barn. Men saknar att ha en vän att anförtro mej åt. De förra vännerna helt enkelt försvann efter en tuff skilsmässa för några år sedan. Det visar sig väl ofta då att när vännerna väl behövs då finns de inte för en. Är det någon som känner likadant. Jag har svårt att lita på folk efter detta men skulle gärna ha vänner att umgås med och våra anförtro mej åt.

  Jag är bekant med det du skriver! Att ”vänner” försvinner då det händer saker. Jag hade vänner förr men då jag blev sjuk i kroppen och inte orkar på samma sätt försvann typ alla. Har även erfarenhet av att få knivar i ryggen av de jag trott va mina vänner så därför håller jag mig för mig själv. De du skriver om tillit förstår jag också, jag vill kunna lite på människor men kan inte pga alla de gånger jag blivit bränd.  Jag tror på att försöka hitta en vän som har egen erfarenhet och kan förstå dig. Och sedan att försöka jobba med tillit och våga lite på någon..små steg.

  forumet är en bra plats att få skriva av sig och jag tror många här delar din situation. Men de jag har kommit fram till iaf med mig själv är att kanske försöka hitta typ en hobby som jag verkligen tycker om och kanske då hitta en vän där som man kan dela ett intresse med. Och sedan jobba med att lita på…kanske göra en liten plan i små steg för att så småningom om våga lita på någon.

  Önskar dig allt gott!!🌸

   

  Jag skulle gärna vilja ha någon att prata med då och då om allt möjligt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.