Hem > Forum > Varmprat > Drömmar är inte verklighet

Drömmar är inte verklighet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag drömmer om att jag någon gång kommer känna att jag lever, att kunna luta mig tillbaka och slappna av, att inte känna stress varje dag för att kunna överleva. Jag drömmer att jag någon dag kommer kunna ha känslor som jag vill dela med mig av. Jag drömmer om att jag någon gång kommer om att kunna älska någon, att någon kommer kunna älska mig.

  Men det är bara en dröm och drömmar är inte verklighet.

  Avatar

  jag kan relatera starkt till detta. det enda man kan göra är att kämpa vidare. jag hoppas verkligen att dina drömmar kommer gå i uppfyllelse en dag. kram

  Jag vill att du inte ska tänka så, vissa drömmar går att uppfylla, men jag tror att u har tappat hoppet helt och det är ju synd att det är så. Men jag tycker inte att det är drömmar du är ute efter det är mål, du tror bara att det är drömmar för att du  har tappat all hopp i livet. Nu vill jag att du ska tänka att uppfylla mål inte DRÖMMAR.

  Jag kommer att tänka på Kalle och Hobbe när Kalle en gång frågar vad Hobbe skulle önska sig om han fick välja precis vad som helst. Han tänker efter ett tag och svarar ”en macka”. Kalle pratar om dålig fantasi och om hur han skulle önska sig en triljon kronor, en privat rymdfärja, o.s.v. Hobbe går och gör sig sin macka och säger med munnen full ”min önskning gick i uppfyllelse”. Alla drömmar blir inte verklighet och det är normalt att ha långsökta idéer, men att önska sig ett liv man kan leva är långt ifrån orealistiskt. När man ser på andras upp- och nergångar är det till och med troligt att man någon gång kommer att må bra, även om det ’bara’ är att man mår helt okej. Du har tänkt och du vet vad din dröm är. Den drömmen är den typen av dröm som förr eller senare går i uppfyllelse.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.