Hem > Forum > Varmprat > Drömmar

Drömmar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag drömmer om en hund. En familjemedlem, jag känner mig lite som en mamma utan ett barn. Men jag och min sambo är inte riktigt redo för barn än. Men en hund vill vi verkligen ha. Jag vill verkligen ha en till att älska och ta hand om här hemma.

  Vad drömmer du om?

  Jag hoppas din dröm går i uppfyllelse snart! Ett djur är speciellt, och man mår bra själv av att ha någon att ta hand om.

  Själv drömmer jag om att få mitt antagningsbesked till universitetet. Och att äntligen få ta en vecka till sommaren för att i lugn och ro helt på egen hand utforska Europa, vara ensam och få göra något helt för min egen skull.

  Hoppas ni hittar eran drömhund snart. Har haft en hund och deras kärlek och glädje är det bästa som finns.

  Själv drömmer jag om att hitta glädjen och meningen i livet igen. Att känna att jag klarar det här.

  Jag drömmer om att kunna skriva skolarbeten utan ångest. Jag kan skriva tentor på masternivå med endast lite ångest dagen innan men jag kan inte skriva en inlämningsuppgift. Jag får ångestattacker, faller ner i depression och i vissa fall blivit suicid. Varför denna fobi för akademiskt skrivande? Jag drömmer om att kunna skriva ner mina slutsatser, att förmedla mina teorier utan ångestattacker och depression.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.