Hem > Forum > Vad längtar du efter i livet? > Vänskap, kärlek, barn

Vänskap, kärlek, barn

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Först och främst önskar jag mig en vän eller två, då jag inte har nån.

  Sen vill jag hitta kärleken, jag vet bara inte var jag ska hitta en. Jag har provat dejtingsidor, men det är inget för mig. Vill hitta en kille som har liknande problem/diagnos/diagnoser som mig. Eftersom jag aldrig haft ett förhållande (med allt vad det innebär), så gör det mig väldigt nervös.

  Jag längtar så efter barn, så mycket att jag funderar på att skaffa barn själv, men det kan bli svårt av flera orsaker. Jag är livrädd att jag sitter barnlös när jag är 45-50. Finns det nåt mer deprimerade?

   

  Avatar

  Jag har ett barn som föddes när jag var för ung (oplanerat ) och det var mest jobbigt, om jag ska vara ärlig…Det finns många saker som är mer deprimerande än att vara barnlös…Har flera barnlösa syskon och känner många andra barnlösa med rika liv.Själv har jag inte velat ha barn fast jag levt i flera långa relationer. Jag uppskattar friheten att bestämma över min tid och när jag behöver vila.Sen vill jag inte heller att mina anlag för psykisk ohälsa ska ärvas vidare.Jag ville inte sätta barn till världen som måste genomgå  den smärta som livet ofta för med sig.

  Först och främst önskar jag mig en vän eller två, då jag inte har nån. Sen vill jag hitta kärleken, jag vet bara inte var jag ska hitta en. Jag har provat dejtingsidor, men det är inget för mig. Vill hitta en kille som har liknande problem/diagnos/diagnoser som mig. Eftersom jag aldrig haft ett förhållande (med allt vad det innebär), så gör det mig väldigt nervös. Jag längtar så efter barn, så mycket att jag funderar på att skaffa barn själv, men det kan bli svårt av flera orsaker. Jag är livrädd att jag sitter barnlös när jag är 45-50. Finns det nåt mer deprimerade?

   

  Hej! Jag läste ett tidigare inlägg från dig, där du skrev om din hundvalp och sorgen efter din förra hund. Kände igen mig i det (bland annat). Hur går det med hundvalpen nu, han/hon är väl unghund vid det här laget? Kunde också relatera till det du skriver om högkänslighet. Det passar in på mig med.

  Det jag dock inte förstår är hur man eventuellt kan komma i kontakt med varandra via det här forumet, alltså diskutera mer privat? För alla meddelanden med privat info raderas väl omedelbart av moderatorerna? Och det går inte att skicka PM? Eller har jag missat något? Lite kontraproduktivt på ett sätt, med ett forum för människor som söker någon vänskapskontakt, och så går det inte att starta en privat konversation? Ingen kritik direkt mot forumet, som annars är jättebra. Bara lite märkligt.

   

  Avatar

  Hej! Jag läste ett tidigare inlägg från dig, där du skrev om din hundvalp och sorgen efter din förra hund. Kände igen mig i det (bland annat). Hur går det med hundvalpen nu, han/hon är väl unghund vid det här laget? Kunde också relatera till det du skriver om högkänslighet. Det passar in på mig med. Det jag dock inte förstår är hur man eventuellt kan komma i kontakt med varandra via det här forumet, alltså diskutera mer privat? För alla meddelanden med privat info raderas väl omedelbart av moderatorerna? Och det går inte att skicka PM? Eller har jag missat något? Lite kontraproduktivt på ett sätt, med ett forum för människor som söker någon vänskapskontakt, och så går det inte att starta en privat konversation? Ingen kritik direkt mot forumet, som annars är jättebra. Bara lite märkligt.

  Jag har oxå tänkt så! Det borde gå att skicka pm! Jag tror många kan komma bort från självmordsplaner  om det finns någon att prata med som man kan känna igen sig i. Det kan bli en skjuts framåt. Forumet är bra men det räcker inte för alla när man mår dåligt i sin ensamhet hela dagen och väntar på svar som kanske inte kommer. En mer personligare kontakt eller kompis kan hjälpa mer för många.Ensamhet är dödligt!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.