Samförstånd

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Att inte ha mer att säga för att det är redan uppfattat i kroppsspråk och ansiktsuttryck är målet. Att vakna bredvid någon som ser mig, som jag vet kommer finnas vid mig och arbeta för samma saker som mig är vad jag strävar efter.
  Är det kärlek? Jag vet inte. Är kärlek viktigt i ett liv av samförstånd?
  Kärlek känns inte viktigt längre. Den här världen tillåter inte kärlek att existera för sig själv.

  Känslor är överskattade. De fyller ingen funktion längre eftersom människor agerar utan hänsyn till instinkter.

  Jag tror ändå på den äkta kärleken, att hitta sin person. Jag trodde inte det förr, tänkte att man klarar sig själv. Sen fanns han där en dag. Du får inte ge upp. Att hitta den personen att dela allt med utan krav är viktigt

  Trådstartaren

  Jag har inte gett upp. Men har inga förväntningar heller.
  Jag tror absolut att jag kan hitta en människa att leva och trivas med. Men jag tror kanske inte att kärlek är något jag kommer känna från början. Jag tror det är något som kan uppstå i arbetet man gör tillsammans om man har tur.
  Jag vet inte om det är det viktigaste helt enkelt.

  <3 Jag tror lite tvärtom; kärleken är enklare att känna i början medan samförståndet är komplexare.

  Tid och umgänge kan skapa de här djupare förmågorna/känslorna av att någon kan läsa av ens kroppsspråk, tyda ens inre behov genom de små nyansskiftningarna som sker. Men att ge kärlek, ta emot kärlek, det tror jag är enkelt att skapa i de flesta relationer. Kanske är det iofs en viss talang som krävs för det också?

  Att vilja/orka se någon, förstå någon, ge sig hän till ett samförstånd har jag oftast tolkat som det ultimata kärleksbeviset. Samförstånd tror inte jag bara sker utan det är också ett engagemang som behöver läggas ner. Intressera sig för den andre, på samma sätt som att våga visa sig själv. Tror på ett känslomässigt klister i relationer. Att man vill vara nära varandra. Agera i samförstånd.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.