Hem > Forum > Vad längtar du efter i livet? > Att bli galet kär

Att bli galet kär

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag vill bli galet kär någon gång i mitt liv. Har aldrig upplevt det och vet inte hur det känns. Jag har tidigare gjort helt fel och haft relationer för  helt fel anledningar, rädd att vara ensam, vara ledsen och vill ha trygghet osv…men aldrig blivit kär.

    Nej det ska pirra i hela kroppen när jag ser personen och det bara känns liksom rätt. Det gör faktiskt ingenting för mig om det håller bara en sommar eller bara eventuellt håller hela livet. Jag vill känna hur kärlek känns, en bra upplevelse kan man minnas resten av livet även om den kanske blev kortvarig. Jag kan klara mig på det om det nu skulle bli så.Vill uppleva kärlek åtminstone en gång så känns det som jag har levt och så kan jag dö i frid när tiden är inne.

    Jag växte upp i en kall och kärlekslös familj där om jag som barn sa till min mamma att jag älskade henne så stirrade hon på mig som om jag var en utomjording och  som om jag sa någonting fel.

    Jag vill vara motsatsen till min familj. Jag vill leva mitt liv med mycket kärlek och närhet och hitta någon att dela kärlek och glädje med.Och känna att jag förtjänar det.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.