Hem > Forum > Vad ger ditt liv mening? > Vad har ni för drömmar?

Vad har ni för drömmar?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag skulle vilja jobba som manusförfattare. Det hade varit drömmen.

  Vad har ni för drömmar?

  Gaaah!

  Jag hade skrivit ihop värsta bästa svaret på vilka drömmar jag har, men så tryckte jag på fel knapp när jag skulle posta och ”plopp” så var all text borta!

  Men, man kan väl säga att jag vill:

  • resa
  • ha ett givande och utvecklande jobb
  • att mina barn växer upp till trygga, kärleksfulla och öppna individer
  • orka ha ett större socialt umgänge

  Och det bästa av allt är att dessa är drömmar jag hoppas och tror kan bli verklighet!

  Drömmer om att skapa mig en egen liten familj: Man, barn och en golden retriever. Gärna bo nära havet och vid grönområden. Jag vet fortfarande inte vad drömjobbet skulle vara, men jag vill gärna ha det flexibelt och där jag får uppleva mycket. Ett meningsfullt arbete känns nästan avgörande. Funderar faktiskt på att bli fotograf. Kanske kan jag resa och ta spännande bilder som berättar något om våran samtid? Frilansfotograf.

  Kortsiktigt drömmer jag om att sälja min lägenhet. Vill kliva ur karantänlivet och börja hälsa på mina syskonbarn igen. Träffa familjen. Strosa runt planlöst i stan. Ha min arbetsplats som primära tankenöten.

  Jag drömmar om att få leva – inte bara överleva. Vilken ynnest!

  Jag har inga ambitioner eller drömmar för egen del, har märkt att det mest är förknippat med besvikelse ändå.

  Men drömmen skulle väl vara att få uppleva den socialistiska revolutionen. Att störta det förtryckande, det dekadenta nyliberala samhället. Att få vara med och bygga ett hälsosamt samhället för alla.

  Men som alla hela tiden påminner mig om så är det väl för mycket att hoppas på.

  Men det är drömmen.

  Så vackert! Hoppas och drömmer också om det, Red Kylade <3

  Jag drömmer om att få en egen lägenhet som jag kan möblera själv. Jag drömmer om att påverka andra människor på ett positivt sätt. Då hade det känts som att mitt liv fick mening. Jag skulle gärna vilja göra någonting bra för någon annan, något som hade betydelse och fick mig att bli del av något större.

  Ibland så drömmer jag om att hamna i en fantasivärld där jag bara känner bra känslor och aldrig känner mig ensam. Jag skulle vilja bygga upp min egen perfekta inre värld där jag inte kan skada någon och ingen kan skada mig. Där det alltid är soligt och man aldrig fryser eller är för varm. Jag vill aldrig känna oro eller något annat utom kärlek. Jag vill inte känna mig ensam eller rädd eller paranoid. Det är min dröm.

  Det gör mig ibland ledsen att den drömmen tar ifrån mig min lycka i det fysiska livet. För jag glömmer att skapa saker som ger mig något här och då får jag aldrig min lägenhet.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.