Hem > Forum > Vad ger ditt liv mening? > Inget mål med livet

Inget mål med livet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Efter återkommande depressioner sen jag var var liten börjar jag få nog. Jag har förlorat vänner påvgrund av min depression, är en tickande bomb och tar ut ilska på andra, han inget jobb mål eller mening i livet, me så många återkommande depressioner när är de okej att ge upp och dö?

  Bra fråga! ”När är det OK att ge upp och dö?” Ofta hör jag om någon har dött att folk säger ”ja, men hon led verkligen”. Varför är det OK för vissa med fysiska sjukdomar att dö men har man psykiska diagnoser har man inte rätt att längta efter att bli fri från smärtan? Då är det fel på en?

  Hej

  Måste man ha ett mål med livet?Är inte meningen med livet att leva det?Sen får man väl ta det som det kommer och inte jämföra sej med andra.Livet blir som det blir och man får försöka påverka det man kan.Visst kan livet kännas meningslöst ibland och livet verkar leka med oss människor.Det är väl bara att leka tillbaka…….

  Avatar

  Känner att samhället är för organiserat och säkrat och hittar ingen plats i det.

  I naturen har man nytta av sig själv men i städer känns det mest som någon annan drar nytta av mig utan att jag känner mig nyttig.

  Självkritik är naturligtvis en faktor men jag vet fler som inte hittar hem i dagens prestations och budgetplanerade samhälle.

   

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.