Hund

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag önskar att jag kunde skriva till min hund på Messenger när vi inte är tillsammans. Jag skulle fråga hur han mår, om han är varm eller kall, jag skulle säga att jag kommer hem efter jobbet, men att idag måste jag köpa mjölk först. Och så skulle jag skriva om en rolig anekdot med en kund och fråga hur mycket katterna retar honom. Vill han kanske gå runt Jaktstugan på dagens promenad, eller ska vi gå över ängarna? Jag skulle skriva att jag önskar att vi kunde vara tillsammans hela dagarna och att han är min dyrbaraste vän i hela världen. Jag skulle skriva att jag älskar honom och skicka hjärtan.

  Jag önskar han kunde läsa mina meddelande och svara.

  Avatar

  Din hund älskar dig, och hunden känner kärleken som du ger den, det kan jag lova.

  Min hund älskar mig, men jag är mer illa fördärvad – jag vet inte om jag är kapabel till att älska. Det ger mig grov ångest och stress.

  Avatar

  Jag önskar att jag kunde skriva till min hund på Messenger när vi inte är tillsammans. Jag skulle fråga hur han mår, om han är varm eller kall, jag skulle säga att jag kommer hem efter jobbet, men att idag måste jag köpa mjölk först. Och så skulle jag skriva om en rolig anekdot med en kund och fråga hur mycket katterna retar honom. Vill han kanske gå runt Jaktstugan på dagens promenad, eller ska vi gå över ängarna? Jag skulle skriva att jag önskar att vi kunde vara tillsammans hela dagarna och att han är min dyrbaraste vän i hela världen. Jag skulle skriva att jag älskar honom och skicka hjärtan. Jag önskar han kunde läsa mina meddelande och svara.

  Det här är det finaste jag någonsin läst. Nu önskar jag också att jag kunde chatta med min hund när jag inte är med honom! ”Ska vi leka med den gröna bollen när jag kommer hem”, hade jag skrivit. Varpå han blir på tok för taggad för att ens svara, eller kanske med lite slem på skärmen bara.

  Det hade varit underbart om man kunde skriva meddelanden till sin hund på det sättet.

  Jag önskar jag kunde tacka min hund, tacka honom för att han står ut med sin matte.
  Tacka honom för att han alltid finns där för mig oavsett hur långt ner jag befinner mig.
  Tacka honom för att han, trots att alla andra övergivit oss, så stannar han alltid.
  Jag skulle be om ursäkt för dagarna jag inte orkar helt och dagarna jag bara är ledsen.
  Jag skulle fråga om det finns någonting han alltid velat testa eller göra.
  Jag skulle fråga om han verkligen älskar våra 5-8h promenader eller om han hellre varit hemma på soffan och kollat på sin favorit film med katten…

  Han dömer aldrig, han bara är och han bara accepterar att hans matte är som hon är. Jag önskar jag kunde prata med honom på ett sätt så han förstod, så jag kunde tacka honom för att han finns hos mig.

  Avatar

  Åh vad fint! Jag älskar också min hund 💕

  Han är vid min sida och muntrar upp mig när det behövs, är bara nära och kramas när det behövs och får mig ut i naturen varje dag.

  Kram 🙂

  Avatar

  Men gud så fint. Blir tårögd här…

  Tänk om man kunde göra så…skriva till sitt älskade husdjur. 💖

  🙏

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.