Hund

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Trådstartaren

  Jag önskar att jag kunde skriva till min hund på Messenger när vi inte är tillsammans. Jag skulle fråga hur han mår, om han är varm eller kall, jag skulle säga att jag kommer hem efter jobbet, men att idag måste jag köpa mjölk först. Och så skulle jag skriva om en rolig anekdot med en kund och fråga hur mycket katterna retar honom. Vill han kanske gå runt Jaktstugan på dagens promenad, eller ska vi gå över ängarna? Jag skulle skriva att jag önskar att vi kunde vara tillsammans hela dagarna och att han är min dyrbaraste vän i hela världen. Jag skulle skriva att jag älskar honom och skicka hjärtan.

  Jag önskar han kunde läsa mina meddelande och svara.

  Din hund älskar dig, och hunden känner kärleken som du ger den, det kan jag lova.

  Min hund älskar mig, men jag är mer illa fördärvad – jag vet inte om jag är kapabel till att älska. Det ger mig grov ångest och stress.

  Jag önskar att jag kunde skriva till min hund på Messenger när vi inte är tillsammans. Jag skulle fråga hur han mår, om han är varm eller kall, jag skulle säga att jag kommer hem efter jobbet, men att idag måste jag köpa mjölk först. Och så skulle jag skriva om en rolig anekdot med en kund och fråga hur mycket katterna retar honom. Vill han kanske gå runt Jaktstugan på dagens promenad, eller ska vi gå över ängarna? Jag skulle skriva att jag önskar att vi kunde vara tillsammans hela dagarna och att han är min dyrbaraste vän i hela världen. Jag skulle skriva att jag älskar honom och skicka hjärtan. Jag önskar han kunde läsa mina meddelande och svara.

  Det här är det finaste jag någonsin läst. Nu önskar jag också att jag kunde chatta med min hund när jag inte är med honom! ”Ska vi leka med den gröna bollen när jag kommer hem”, hade jag skrivit. Varpå han blir på tok för taggad för att ens svara, eller kanske med lite slem på skärmen bara.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.