Hem > Forum > Under 18 > helt tom

helt tom

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag vet inte hur jag ska börja detta. Jag är 14 år gammal och vet inte vad jag vill längre. Hela jag är helt tom och jag måste lägga på en mask varje dag i skolan, på stan eller hemma. Det käns som om det finns ett stort hålrum i mig som inte kommer fyllas igen.

  Min pappa lämmnade mig den i december för en annan tjej. Hon hatade mig och på något sätt manipulerade min pappa till att tillslut tro att han var lycklig med henne. Han slutade busa, slutade lyssna på mig, han slutade vara den pappan jag växte upp med. Pappa brukade alltid läsa för mig på nätterna och vara den mysiga pappan som ville göra något. Efter han träffande sin nya tjej har allt varit på hennes regler. Hon har klagat på mig hela tiden och jag hart varit rädd för henne enda sedan pappa blev ihop med henne. Efter några år sa hon till oss (mina syskon och mig) att ” jag har inte valt er, jag har valt eran pappa”.

  I december förra året började hon att skrika på mig och säga välidgt fula ord till mig, så pappa fick tillslut stoppa henne. Det var det störta pappa någonsin hade gjort för någon av oss i familjen. Enda sedan den dagen har pappa börjat lägga all skuld på mig, som om allt var mitt fel. Han har även börjat att säga att det var jag som sa de fula orden till henne och skrek på HENNE.

  min mamma stöttar mig i det jag gör, och jag försöker hålla min min uppe men jag är helt fullständigt tom. Jag träffar honom typ en gång per månad då vi tar enfika tillsammans och kall pratar. Men jag vet inte vad jag ska göra längre.

  Avatar

  USCH vilken situation du är i…Alla vill ju kunna umgås med båda sin föräldrar…

  Ja din mamma har rätt – du är inte skyldigt till vuxna människors problem – det är vi så duktiga på att fixa till utan hjälp av barnen. Tyvärr gör inte föräldrar rätt alla dagar och din pappa har gjort ett dåligt beslut som och jag hoppas att han vaknar snart och säger ifrån att det inte är ok.

  Vad säger din mamma om situationen?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.