Hem > Forum > Under 18 > Drömmar, tankar och mig

Drömmar, tankar och mig

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Detta är min första tråd här på Mind Forum. Det är också en del av min första kvart inne på hemsidan efter ett snack på 70 minuter med en volontär. Nu är jag anonym och fri på ett vis. Fri att skriva ut om alla tankar och känslor.

   

  Alla som ö.h.t är inne på Mind Forum måste ju ha en del funderingar över livet. Eller kanske bara har känslor över livet och vill läsa om hur andra har det. Eller bara råkat hamna här i tron om att ”Varmprat” är något slags New-Age mysforum här på nätet. Varför jag hamnade här är faktiskt inte helt klart för mig. Det är inte mycket som är helt klart för mig. Knappt ett glas med vatten är helt klart. Ett glas vatten är jävligt skevt faktiskt. En genomskinlig vätska som ligger i en genomskinlig behållare. Gjord av människor för människor. Ah nej, nu spårade jag iväg igen. Tallbaka till introduktionen. Eller ah, den outtalade introduktionen. Jag är i vart fall 17 år gammal och bor i en storstad. Jag har varken fler eller färre besvär än någon annan men de kanske uttrycker sig på lite märkliga vis ibland. Ni förstår för mig går det inte att sätta värde i lidande. Man kan inte lida mer än någon annan. Man kan däremot vara i ett lidande av olika orsaker. Anledningen till att jag tycker att det bara finns ett lidande är för att det enda som möjliggör glädje, sorg, lidande eller andra känslor är livet. Livet i sig själv är grunden. Men livet har ett slut och därför slutar alla lida någon gång. Och för att kunna sätter värde i lidandet måste man ha någon etik kring just livet. Att man vill sätta en standard. Jag har ingen respekt gentemot livet så för mig spelar det ingen roll utav vad det består av. Därför får det lika gärna vara fyllt med glädje eller lidande. För du har alltid en sak säker. Döden kommer någon gång.

   

  Jag är inte själv direkt suicidal. Mer kritisk och likgiltig inför det mesta. Kanske arg eller lugn. Jag skiter faktist i. Jag är nog egentligen rätt uppgiven. Jävligt uppgiven. Det är inte så kul.

  Ah nä, nu blir det inget mer ikväll ska gå och lägga mig även om jag inget sover.

  Tänkte att det skulle bli en längre text fast fan skit samma.

  God afton.

  /Azure nånting

  Hej hur mår du idag? Var ett tag sen du skrev men hoppas du mår bättre idag? Kram

  Hur påverkas du av de här känslorna, eller avsaknaden därav?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.