Hem > Forum > Under 18 > Ångest, ensamhet och självmordstankar

Ångest, ensamhet och självmordstankar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej hörni, dom senaste tre åren har ja kämpat med ångest, känsla av att vara ensam och självmordstankar varje dag, var nära att ta mitt liv men blev då stoppad. Har många kompisar men känner mig ändå så otroligt ensam. Har ångest just nu o kan knappt andas. Vill bara hoppa framför ett fucking tåg o få slut på allt, disstansundervisningen har gjort allt mycke sämre också då ja nu ofta ba sitter ensam i mitt rum och inte kan gå ut och va me kompisar, nån som har tips på vad man kan göra? Har varit på BUP och haft utredning för typ ett år sedan och dom sa att jag förmodligen har depression, slutade då gå dit för vill inte käka antidepressiva, har någon tips eller nåt på vad ja ska gö? Eller om någon bara vill snacka. Tack o ha de bra hörni, stay safe

  Har massa sådana problem med mera, fast har inte varit hos bup alls. Känner mig väldigt ensam då jag bor på skolan när de inte är distans och alltid har en kompis i samma hus osv.

  Snackar me skolkuratorn en gång i veckan nu via videosamtal då jag var ärlig på hälsosamtalet (1an gymnasiet) å skolsystern tyckte jag behöver mer hjälp/stöd, hon vill ju såklart jag ska vara ärlig med min förälder så jag får komma till bup elr vårdcentral då min ångest påverkar vardagen en hel del och farligt tillbaka i dåliga vanor med självskada, men då jag ej känner att jag kan snacka me förälder pga saker så ska jag få träffa skolläkaren,om de int blir värre innan jag får komma in till skolan-då måste jag elr kuratorn snacka me min förälder så att jag får hjälp innan på typ bup.

  Jag tycker att du borde prata med någon, vem som helst egentligen, men kanske en vuxen du skulle kunna lita på? Lärare, elevhälsan, förälder, ungdomsmottagningen, kompis förälder? På bup får ju du vara delaktig i din egen vård särskilt då du inte är ett litet barn liksom,så vill du inte käka antidepp eller ångestlindrande så kan ni ju diskutera andra hjälpande grejer för att du ska må bättre?

  Trådstartaren

  Tack för svaret, va ledig från skolan idag då ja hade ångest men ska kolla med mamma om jag kan få gå på bup igen, hoppas du mår bättre snart och att dina föräldrar förstår att du mår dåligt

  Gör det, du förtjänar att må bra för du är fantastisk som du är! <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.