Hem > Forum > Under 18 > Livet är en typ av mardrömm

Livet är en typ av mardrömm

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Avatar

  jag har gått genom mycket i livet, jag är en föyktning en ensamkommande barn, jag blev tvungen att lämna familjen när jag var 12 år o kom till Sverige när jag var 14år pgv krig i mitt land. Här hoppades jag att starta o ha ett livsom de andra, kändes jätte jobbig utan föräldrar när man är 12 år o det känns förtfarande även om jag är 17, jag skulle ge bort 50 års av mitt liv bara för att kunna se min mamma i 5 minter o berätta vad jag har gått genom, efter fyra års väntan på migartionsverkets beslut fick min familj avslag väldigt väldigt orättvist för jag ser folk som kommer varje timme utan problem, jag tror jag föddes bara för jag ska lida kanske, ingen var ärligt mot mig nästan 80% av folk som var nära till mig svikit mig på nåt sätt, menar inte att folk är svikare utan så fort behöver de hjälp med något kommer de fram till dig o ber om hjälp sen försvinner de tills …

  det enda jag tänker göra är få ett att jobba och fixa ett vanlig liv som alla har rätt till den, heh var ät jobbe då det har gått 2 år sen jag söker jobb hela tiden och har inte hittat nåt, just nu är jag hemlös arbetslös och mår väldigt dåligt! Kommer inte ihåg eller haft ett enda dag som jag kände mig lycklig, kan inte sova ordentlig mardrömmar kommer so fort jag blundar, jag brukar prata med mig själv om mig själv, vet inte när det tar slut jag vet att det är upp till mig själv men ibland måste man låta svårigheter att vinna för man kan inte göra nånting.

  Önskar ett bra liv för alla och de som är långt ifrån sina föräldrar hoppas att de för träffa dem. Kärlek till er!

   

  Så oerhört tufft du verkar ha det. Jag förstår verkligen att du mår dåligt. <3

  Jag beklagar att du inte fick återförenas med din familj. Har ni någon form av kontakt? Via telefon/sms/Facebook eller liknande? Du skriver även att du är hemlös. Har du en plats inomhus att sova på åtminstone?

  jag har gått genom mycket i livet, jag är en föyktning en ensamkommande barn, jag blev tvungen att lämna familjen när jag var 12 år o kom till Sverige när jag var 14år pgv krig i mitt land. Här hoppades jag att starta o ha ett livsom de andra, kändes jätte jobbig utan föräldrar när man är 12 år o det känns förtfarande även om jag är 17, jag skulle ge bort 50 års av mitt liv bara för att kunna se min mamma i 5 minter o berätta vad jag har gått genom, efter fyra års väntan på migartionsverkets beslut fick min familj avslag väldigt väldigt orättvist för jag ser folk som kommer varje timme utan problem, jag tror jag föddes bara för jag ska lida kanske, ingen var ärligt mot mig nästan 80% av folk som var nära till mig svikit mig på nåt sätt, menar inte att folk är svikare utan så fort behöver de hjälp med något kommer de fram till dig o ber om hjälp sen försvinner de tills … det enda jag tänker göra är få ett att jobba och fixa ett vanlig liv som alla har rätt till den, heh var ät jobbe då det har gått 2 år sen jag söker jobb hela tiden och har inte hittat nåt, just nu är jag hemlös arbetslös och mår väldigt dåligt! Kommer inte ihåg eller haft ett enda dag som jag kände mig lycklig, kan inte sova ordentlig mardrömmar kommer so fort jag blundar, jag brukar prata med mig själv om mig själv, vet inte när det tar slut jag vet att det är upp till mig själv men ibland måste man låta svårigheter att vinna för man kan inte göra nånting. Önskar ett bra liv för alla och de som är långt ifrån sina föräldrar hoppas att de för träffa dem. Kärlek till er!

   

  Hej

  Vilken kämpe du är. Så mycket du tagit dig igenom redan fast du är ung. Du saknar din mamma så mycket och det är inte konstigt. Man är alltid barn till sina föräldrar även om man blir äldre och vuxen. Förstår att du är trött på att kämpa, men ge inte upp! Du är viktig. Du behövs i världen. Kärlek till dig!

  Avatar
  Trådstartaren

  Så oerhört tufft du verkar ha det. Jag förstår verkligen att du mår dåligt. <3 Jag beklagar att du inte fick återförenas med din familj. Har ni någon form av kontakt? Via telefon/sms/Facebook eller liknande? Du skriver även att du är hemlös. Har du en plats inomhus att sova på åtminstone?

  Hej tack för din kommentar!

  Jag vi har kontakt med varandra tre gånger i veckan och det känns bra, jag pluggar just nu och ja jag har bostad för tillfälligt men jag söker jobb och bostad, jag får försöka så länge jag kan verkligen, men tack så jätte mycket jag blev jätte glad!!

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej Vilken kämpe du är. Så mycket du tagit dig igenom redan fast du är ung. Du saknar din mamma så mycket och det är inte konstigt. Man är alltid barn till sina föräldrar även om man blir äldre och vuxen. Förstår att du är trött på att kämpa, men ge inte upp! Du är viktig. Du behövs i världen. Kärlek till dig!

  Hej tack för din kommentar det betyder mycket för mig, ja jag ska kämpa så länge jag kan men ibland har man inte så mycket alternativt och hopp!

  Avatar

  Hej fina du!

  Jag kan inte ens tänka mig hur svårt det måste vara att gå igenom du fått gå igenom. Förstår att det kan kännas hopplöst och svårt och det får det göra ibland också. Men jag tror verkligen att det kommer bli bättre med tiden, speciellt då du verkar vara en person som har mycket vilja, passion och känslor. Du kommer absolut att hitta ett jobb till slut och med viljans hjälp kommer du kunna få ett jättefint liv här. Det är också starkt att vända dig om efter hjälp, t.ex genom att skriva här. Din familj hoppas jag innerligt att du får återse snart och att de får en andra chans att stanna här med dig. Det är otroligt orättvist att så många familjer tvingas skiljas åt. Jag tänker på er.

  Kramar

  Hej tack för din kommentar! Jag vi har kontakt med varandra tre gånger i veckan och det känns bra, jag pluggar just nu och ja jag har bostad för tillfälligt men jag söker jobb och bostad, jag får försöka så länge jag kan verkligen, men tack så jätte mycket jag blev jätte glad!!

  Vad skönt att du åtminstone har en tillfällig  bostad! Fint att du har kontakt med din familj också, även om ni just nu inte kan träffas.

  Fortsätt kämpa och ge inte upp!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.